train trip

nu så åker vi ner till centrum, sen blire chill hos cicci! :)
puss

idoler fan


baby

ih, nu vaknade jag och cicci. Somsagt så är jag äckligt morgontrött fyfan. Det går inte att beskriva, aja anyway. Vad ska ni göra idag? Jag ska nog bara softa. Nu ska jag nog ta med mej cicci till köket för att äta fast cicci är inte hungrig men jag e.
Have a nice day kram.


gud va sena nätter, och hungrig är jag inte heller.

jo hej sötnos :)
nu vart det ännu en sen natt, föstår verkligen inte hur jag ska kunna ställa om mig till skoltid sen. Jag vaknar ju typ vid 4 varje dag. jaja , idag har faktiskt inte hänt så jätte mycket som man behöver veta. imorse var jag och elvira hos erika och sov. Sen predikade jag om min konstiga dröm och elvira gjorde detsamma medana lilla erika låg där och softade. Sen stack elvira hem och vi drog runt lite i erikas hus. Ingen vill veta vad vi har gjort ikväll, hehe. Nej, nu ska jag käka lite "isglass" eller vad fan vi nu gjorde igårkväll. GODKVÄLL !

CIZO <3

/// cicci


delägare

Puuh, nu är klockan mycket. Jag och cicci har fjantat oss och kollat på sunes jul. Jamen dom är rätt bra ändå. haha. Och så tog vi ut isen som lades in igår och nu äre som värsta isglassen, mummsi. fast redan uppäten... Om 48 timmar  så är det nytt år gott folk, shit va tiden går. Snart så lär man väl vakna upp och inse att inte längre kan gå utan en rulator och så när man kollar sej i spegeln så har man vitt hår och ett par glasögon för man ser dåligt. Aja nu ska jag sluta tänka på dt. Fast ska jag gå och krypa ner i  varma sängen nu,  är inte specielt trött men ändå.
puss

kanon, lite sent ute men skönaste :)


halv sju på morgonen, har du vart uppe o stojjat hela natten?

Nu tycker jag att jag ska dra lite goda rader för er mina tuffa läsare. Min dag började att det blev sent igår igen. Vaknade lite små sent sådär. Senså gick dagen , vi kollade på massa movies. Runt sju åkte jag o cicci med elvira till centrum. Nu e vi hemma o fixat blogg, cicci kladdar på lite röd färg på naglarna medans jag lutar mej mot skrivbordet o trycker på data knappar.
nu ska jag pysa o kolla hur det blev med målningen.
HEJSVEJS

Några nyårslöften? Nej.

the killers fucking bra!

Nu har man då fixat en musikspelare i bloggen. Bläddra igenom alla låtar o lyssna tycker jag allt :)

snurre


gardinen pajade nästan

menhej, nu har vi kollat på en massa filmer och sprungit runt huset lite och busat. vi kommer inte ha några mobiler på någon dag efter den lilla olyckan på toan. hihi, det var VERKLIGEN inte mitt fel ? förlåt tjejer. nu ska vi nog sätta på en till film eller kanske till och med sova. vi hörs nog imorgon, godnatt och puss på er


gurkbadet sen eller

Tjabba, nu blir det då dags att rulla igång nästa film.
ja, beck blir det!
men puss för ett tag.

men ska du inte ha en stänkare.. ?

Bangar inte. Ja heej! Nu äre så att jag har kommit hem , kom hem igår dåda. Vid åtta ungefär. cicci och elvira surpriza mej lite. Sen kom vi te sängs halv 6. var ute o plaska i jacuzzin o så x'D. Idag vaknadevi 13:30 o så stack vi in te stora staden. Fick tag i lite fina prylar där ! rearearea du vet! Nu är vi hemma hos mej igen, coolingarna ska sova här igen! woho. Nyss kollade vi på en beck film, ganska bra förutom att min jälla cola fick lite damp. stänk säger jag bara. BU nu ska vi glo på tv igen . BAJ <3

korvmojjen

Glider nu!
hälsa chefen, jamen du vet vad jag menar.
Ska ut, ja fyfan.
mössa o vantar på för här äre minus grader fifan.
Hemma btw!
ha en bra natt!


picture


7 minuter

nu sitter man o myser in sej i en filt. de luktar apelsiner runt om i huset. är inte ett dugg trött. nyår, röj. bjudna till massa men min nyår ska bannemej firas med mina två bästisar. sen får man ju se vilka man träffar o så. fan lägger in en fräsig julbild snart. PYSS!

i just say merry christmas!

tju :) godjul föresten. Haft en bra dag? vad bra då, de glädjer mej att höra. Jo min julafton har inte vart som planerat. Jag vaknade imorse med en härlig känsla i magen, sen kom mamma och berättade att hon och jeppe skulle stanna kvar här hos mormor o morfar för att jeppe inte hade blivit bättre. Satt jag pustade ut och somnade om. Nja, senså ringde farmor och sa att det inte var lämpligt för mej o pappa att komma. Blev lite besviken då, allt berodde på lite saker med min farbror's brud. aja. Så jag pappsen, och mormor o morfar åkte över till majsan ( min moster ) och hade julafton där ist. Mam o pep stanna kvar här. I julklapp fick jag allt från pengar till väska, precentkort, BH, skiva , dvdbox och en as mysig pyamas :D grymt glad! Sen efter ett tag där borta kom mamsen o hämta oss. Sen resten av kvällen har ja bara kollat på massa filmer som gick på tv:n . Sen käkat knäck o druckit cola, hihi.

Men den här julaftonen blev mycle anorlunda men den har vart riktigt kanon ändå. :)


ha en bra julkväll allihopa! tjohej


urgulliga kusinerna, (:

  

fader min bjöd eminem på en öl. tjohej!

Halloj. somsagt så hade min familj blivit bjudna bort till axelands igår på minijulafton, fick mycket fint :) sen gick jag o cic ner till centrum och där träffade vi tobbe o max en liten stund. Jag och cicci tog tåget hem till mej sen, hon hjälpte mej att klä vår julgran. Vid tre tiden vart det sovdags! Jag snackade visst i sömnen imorse, verkligen inte likt lilla mej. haha. Sen rullade vår bil ner mot göteborg, fast vi lämnade ju av cicci påvägen. Om någon av er mina läsare undar varför jag jämt drar ner till götenburg med min familj är för att min släkt bor där nere ( dom på min pappas sida ) och varannat år åker vi ner till västkusten ( altså göteborg ) för att fira jul. Men vi åkte en sväng förbi min mormor o morfar nu och åker vidare till göteborg imorn. Jag kommer nog hem på fredag eller lördag. Men jag har inte såvärst kul nu.. jesper har spytt o grejor så han ligger inne o sover så då har man ingen att prata med och mina föreldrar samt mormor o  morfar sitter inne i vardagsrummet o glor på ''uppesittar kvällen med loket'' fyfan va torrt. men jaja. Jag får sitta och underhålla mej själv med peppes data ett tag. Cicci rinde upp mej så henne pratar jag med  nu, jag drar lite jul skämt sådär ! haha inte.
IMORN ÄRE JULAFTON! WOHOO :D
bloggar mer sen mabyyy.
pussokram!

tummen upp!

ska på julkväll md familjen hos axeland's. :)
en kanelbulle från mej!<3

lemon tree

nu ska jag och tjejsen åka te täby för ett härligt besök i det stora stora köpcentret! Senså blir det minijulaftpn med familjerna (;.
ha en bra dag föfan människor. baj<3

back in the days

   
mihih, klicka på den lilla bilden om den ska bli större! :)

karamellpojkarnas kanon salt. alla lägen vettö!

Ja tjabba alla läsare . Ni måste vara trötta men det är inte jag , elvira och cicci. äter massa godis. tjockis dagar blir man allti glad av ska du se. Vi var nere och hadnla lite i sista minuten på statiol. fick lite godis tips genom telefonen. Nuu sitter jag här och bloggar i mina FFIINAA pyamas byxor och äter av virans chocklad. cicci ligger i sin säng och små blundar lite men hon är med i diskutionen om hur goda karamellpojkarnas kanon salt är, nej nu blev det fel. eeh, jAg kanske är lite trött iaf.
btw GODNATT!
om bara två dar ere julafton föfan :'D

sexy motherfucker

Tjaaau! Nu kommer jag då dra lite information om starten på detta lov. Somsagt i frdags så vare då avslutning. Fick tre VG:n i idrott, so och musik. Efter skolan så ringde tranan elvira för att fråga om vi ville hänga på till täby. Jaap, men inan det så åkte jag, viran o cicci hem till mej först för att lämna alla saker. Sen drog vi iväg. I täby gick vi runt sen hoppade jag och tjejsen av i centrum. Där så träffade vi på zebbe o dom och va med dom ett tag. Efter det ¨så begav jag och tjejerna till holmen ;) . Träffade på grabbarna på the station. Va hemma hos olsson ett tag sen till max . haha lilla cicci! x'D . Meen runt ett eller nått vid den tiden så åkte jag, cicci och elvira hem till mej i ormsta. fick lite utskällningar men wft. Cicci var tvungen att åka hem men elvira sov över. På lördagen vaknade vi halv fyra, haha utvilade elr vad!? :D Sen kom cicci och hälsade på och jag följde med henne hem, buusigt. :) Jag hjälpte cicci med olika rim till deras juklappar, haha sen gick vi upp och letade lägenheter ( fråga inte varför ) . Tobbe ringde efter ett litet tag och så jag jag och cicci ut vid tunneln o snackade med han ett tag. Sen gick vi hem igen.
Idag så hjälpte jag till här med lite julstädning o grejjor sedan kom min fader och skulle hämta mig. Jag och min familj och mattias fontin och hans mader helena och storasyrran anna följde med på ett julbord på ett slott :)
Nu är jag hemma hos cicci. viran kommer snart ! :)
HARE GÖTT!
pyys

te party

ikväll blir det teparty med cicci och alla dockor i stockholms län.

haha, han är så jävla grym


samtalet

haha , nu var det ju så att jag snackade ju med cicci i mobilen, hon fixa sen så att elvira kom in i samtalet med sin mobil och sedan ringde vi upp olsson så då var vi 4 stycken som hade en mobil chat, sedan la cicci till maggiboy och sedan kom emma bark in i chatten, seen kom tillslut jerry in i det hela. ja det var det hela, blev bara taggad till att blogga lite :)
godnatt puss

kvällsqvist

för en stund sen kom jag nyss ur badet, sen gjorde jag lite mack's med oboy ! :) Toppentoppen.
Nu sitter jag och babblar kärring snack med tyffingen cicci ! :D
kramis.


fyfan för dej . fyfan

Tjaabb. Idag så hare vart en nice dag. asso på engelskan så kollade vi på filmen Jalla jalla , haha lovar att det är kickis favorit rulle x'D Men filmen var bra. Efter det så drog jag, cicci och viran med grabbarna grus till täby. Vi gled runt där ett tag sen så drog vi hem. Kom hem nyss , men ska besöka kylskåpet nu.
puss&kram alla sötnosbarn!

jävligt mycket sängdags för min del ,

Tja , nu är klockan så mycket såre inte går. Har suttit uppe och kollat på film så de är drf jag är vaken. Idag (igår) var jag i täbban med mina brudar cicci och elvira. Haha som vanlig så har vi tre alltid kul. Speciellt varenda besök på donken. :D Men jag hittade det jag ville ha och det gjorde dom andra med, köpte latte sen när det var dags att dra där ifrån. På vägen så hittade cicci en Belle påse som det låg skor värda ca 700-900 kroner! Jappjapp, cicci din lilla lyckoost.
Nu är jag trött, ska gå te sängs. puuuuuuuuuuuussssss

du gillar det .

TJABBA !
Nuså är jag typ taggad på att ha jullov. det är inte så många dar kvar till julafton & nyår!
Ikväll så har jag typ .. ee.. pratat lite i tele ochsen så gått runt och små retat brorsan lite. seen typ bara lyssnat på massa musik på rummet. imorn blir det täby för hela tjocka bunten med goda folket :)! Nu fuckar datan lite. ipoden är fullt tankad med en massa onödig julmusik (?) majsan fråga mej inte varför men nu blev de så, BESTÄMT. Men grejen e att jag kommer ändåså inte lyssna på bunten.
hör nästan hur sängen ropar efter mej, sorjligt trött är man. sliiiiten flicka.
puss&kram

bra låt, videon e båtten.

Hur många ämnen har du INTE mvg i Fanny ? xD

Tjenis people! Idag har man då haft lite kul. haha jag och mina anhängare mobba arvid lite lätt på engelskan. senså var det bestämt att jag skulle joina coolingen cicci hem idag fast då skulle jag fått gå hem sen i mörkret. lite små surt. Sen nuu så har man bara tatt de lugna! Inga läxor och inga speciella problem. hihi ur nice :)
PYYYS
// gunvald

årets'


shiet

Nu så har jag då beställt ett par Shutter Shades white brillor från salt&peppar (?) :D
Har velat haft sånna här i typ miljontals år. Har typ trott att dom bara funnits i amerika :S
men nu är dom snart miinaaaa ! woho :D
kramis

 
sådär ser dom ut dåra.

250 gulliga besökare på min blogg på minder än 10 dagar, skojar inte.

yoo. Den här helgen har vart toppen! Igår så drog då jag och flicksen till täby för julhadel. Hitta lite sådär, senså en cool outfit som jag och elvira ska ha. haha :) När vi kom tebax så gick vi sen hem till elviras mama för att ha en riktig nice kväll. Grabbarna fårn holmen kom och besökte. Högtalarna pumpade allt från håkan hellström till nån barbie skiva ! xD
kulkul. sen när dom drog så gick vi tjejer upp för att ligga och softa lite i soffan och typ snackade och skrattade.
Idag så vaknade jag upp och började babbla med en riktigt gnällig röst, asså jag visste inte vad jag sa utan fick bara ur mej något tröttcrap. Till frukosten rullade elvira igång SHREK, ^^. Sen efter ett tag så gick jag och cicci hem till mej. Hon blev hämtad efter en stund. Nu kom jag nyss ifrån dushen . Ska tanka lite music till datan nu :)
PUSSSIs


lucia

Hejsvejs ! Idag är det lördag och idag ska jag ut med brudarna och jul handla i täby centrum. Det ska bli riktigt kul :)
Sofie ska få proffs sminkning och en massa smink , fett nice :) Och jag måste hitta en jul klänning/ tunika . Vet lixom inte vart man kan hitta den perfekta.. :S Mej jaja. Gårdagen var brabra :) Det var lucia i skolan och dom var väll bra. sen muhammed provet gick riktigt bra också! Jag fick reda lite på engelska betygen och det vart ett starkt G :) På kvällen slaggade jag hos cicci, vi gick till centrum för att fixa film o så. sen när vi kom  hem så kollade jag , cicci och johanna på filmen '' green street holligans '' . Så jäkla bra! Sen vid ett vart det sovdags. Nu ska vi göra oss iordning för att träffa tjejerna :P Ikväll ska alla sova hos viran :)

men ha en bra lördag, PUSS
glad lucia föresten!

hejsansvejsan

nu sitter jag vid mitt skrivbord och lyssnar på håkan hellström. Haha jag och tjejerna har redan planerat nästa sommar! ( REDAN) ner till skåneland eller något för att kolla på den superbraiga sångfågeln! :D
Mitt pluggande går lite segt för jag är typ taggad på att gå till tv:n och söka igenom hela pogramskiten men man vill ju va lite bra imorn på provet så jag får nog sluta nu och fortsätta.
lägger in en bra video sen, :)
pussar

planer för the weekend

TJENA! Idag har det vart en bra dag, nu när jag kom hem så gick jag in i duschen direkt.
Jag och tjejerna fick klart vår fina lilla special pepparkakshus idag hos dick & lena.
Och så gjirde vi lite jultomtar med anders på slöjden. Min hade då tydligen vart ute o solen för länge (:
pyyyyyyys!

mmm..

 

en blick..

Kom nyss hem från täby. Okej den här dagen har inte vart min. vart rätt tom och typ trött i skolan. Nu måste jag gå och plugga, no:n måste vara klar tills imorn annars blir det inga No betyg.


i love the word music


jag är tjockt trött

hejhej. Den här dagen har inte vart en höjdare. Som sagt så på måndagar har vi dom mest absolut tråkigaste och jobbigaste ämnerna. Jag har typ frusigt, vart hängig heela dagen lång. Förlåt om jag somnade på några lektioner men kunde inte hjälpa .. :S hahah basketen ska vi inte ens ta upp xD snackad nys med cicci , krya på dej gumman <3 

dagens bild, så söt :
 

ingen ser, ingen lyssnar.

.godnatt


klassfoto - en skön låt de

Johej :) Idag så vaknade jag runt halv 10, klädde på mej och kladda på lite mascara med mera. Sen fick jag sjkuss hem till cicci. Hon gjorde sej iordning och sen drog vi ner till tellus. Hela dan har vi som sagt hjälpt till lite med flexshowen ( men mest delat ut godis och pepparkakor ) ! :) På andra föreställningen kom sofie , elvira och frida. Säger bara att alla dansare där var grymma! haha dom små knattarna som var cirka 5 år va såå sötaa! När allt var slut så var de en liten efterfest med typ mat. Jag, cicci, emma, natasha och isabell gick runt lite och hade trevligt. Sen när vi skulle dra fick man då några rosor. finafina.  Imorn äre skola, bläöä. Och så har vi någon fucking basketmatch mot 8 a b . Då jäklar ska jag visa mina såkallade ''färdigheter'' på basket !?
Ajja, när man går in på det ämnet så lär man väl bara bli riktigt mörkrädd xD.
Nu ska jag sluta, pusshej.

im so sorry :'(

hej. Hela kvällen har var helt torr! Typ alla sover nu i huset , mama är hos familjen gunnarsson tror jag. Jag vill dra hem till cicci nu för fan, de händer ju inget här iaf. Papa lär väl inte märka något. men får se hur det blir, kanske somnar snart. bye puss !!


chalal..

Berättar lite om gårdagen nu då:
Skolan var väl bra, lite små trött. fick typ g+ på jude provet. Efter skolan drog jag och tjejerna till mej, sen till viran och sist till cicci. Sen drog vi till holmen. Var hemma hos max och de va chill. Sen vid halv tolv åkte vi hem.
Idag så har jag BARA degat, vart runt lite, först i arninge med mama sen så vart det tellius för att möta cicci. Imorn så ska jag och cicci ( elvira kunde inte ) men vi ska iaf jobba lite för dom på flex showen, vi ska typ gå runt o ge julcandy och sånna där pappaer, och hjälpa bia och dom. (:
Nu ska jag sluta, vetta fan vad som händer ikväll. snälla gör så något händeeeeer .
ppyys!

du dricker grön mjölk

shennaaa. Nu ska jag in i dushen, drar lite allmän information sen om gårdagen :P
juste, imorn har jag, cicci och elvira lite work stuffs to do! ;)
ppyys!

fredagen den femte i 12:e

Nu är jag hemma hos mej sjääälv! Med mej är cicci brää och elvira lään :D
Ikväll ska vi vara med ''gänget'' , haha.
Nu ska vi gå till elvira , hejdå<3

nytt litet inlägg

skolan idag. sitter nu i data salen med hela coola gänget. försöker komma in på face book med skiten funkar inte.
hejdååå <3 ha en bra fredag people

för mkt inlägg.

godnatt stockholm, ses imorrn! <3


limstift, det är kicki rik på

kolla nya albumet på playahead.se !
rackarns bilder. lite hit&dit.

VG i musik, nöjd som tusan :)

Tjena. Torsdag idag. Det hände väl inte så mycket i skolan idag förutom vi baka lite pepparkakor på elevens val. Faan va dick dampar. Men jaja. Jag joina cicci hem efter skolan. Jag, cicci och lotta åkte in till stan på söder för att kolla på johanna när hon skulle uppträda i maria magdalena kyrkan med deras skola. sepe vad dom var bra! Efter det så åkte vi och åt pizza på något ställe vid globen! trevlans :) Nu kom jag hem, mår lite illa .. :/ fytusan vad jag mår illa.. men ska väl va lite vid datan senså blir det sov dags för mej iallafall :P <3

ska sminka av mej nu! godnatt


köp glass eller nått

tjena! Kom nyss hem. Hade glömt hemnyckeln i mina jeans där inne så lotta kom med en xtranyckel. Ska gå och sätta på en film nu, och plugga lite kanske? (:
Juste, dagens händelse : Den sopsluta fröpåsen som kallas luren kom och tog min mobil för jag hade ''pratat'' så ''jätte'' mycket. hon satt säkert och smsade och skicka låtar.
ska gå nu, kram!


hej, vilken korsslutning

uff! Idag var det brytdag. Första lektionen hade vi luren, rätt chill. Andra lektionen som vi valde var bild, sen var det lunch. efter lunchen gick jag, elvira och cicci till dick. Haha , där inne.. hosthost !! :D Aa, säger bara att man kan ha riktigt kul med sina små stumpor! (: Den sista lektionen hade vi anders i träslöjd. Gjorde en spegel till skåpet. Efter  skolan drog jag hem till cicci. När vi kom hem så chilla vi och flumma sönder :D Men nu kom jag hem. Gick in till duschen för att fräscha upp mej lite, kände mej som en riktig deghög..
 Men nu ska jag gå och lägga mej i min nya soffa och typ.. plugga till so provet!
INNAN det, ska jag väl äta något!?
HADE, puiss

blogg tönt man e

min madre kom nyss in i rummet och bara började stor garav åt mej. haha jag satt som ett fån med alla läxor i soffan och fattade noll. hon bara garvade och gick in i rummet och sen ut igen. haha det var väl åt mej antar jag :S


reatch the sky ,

nu är munnen fullpropad med tuggumi. ligger i soffan nuu! försöker plugga lite engelska ( skippa so;n ). kmr väl somna snart. högtalarna pumpar spellistan på itunes, massa blandade stuffs!
/ kram

text

man kan tro att man är påväg någonstans ,
men sen kommer man till en punkt där man märket att motgångarna kommer ikapp,
lixom livet kommer ikapp en,
men det drar dej tillbaks till ruta ett igen,
då får man börja om från början .


testade ciccis blonda hårförlägning x'D

 
  

(cklicka vänsterknappen för att se större bild!)

that so erica

'' my pet my pet ,
my pet i on fire.
my pet my pet,
my pet is on fire.
We dont need no water let the motherfucker burn ,
burn mother fucker burn..''

Haha! min lilla låt på engelskan,
fantasi vettu :)


RSS 2.0