=)

  

rubrik för hela slanten

Tjääna! Igår on the night va deadlinen klockan 2 men jag och cicborad kom hem tidigare. Jaa, vi gled runtoch va med om mycket! Tycker du icke det cicci? :D Jejja, när vi kom hem va huset nästan fyllt av hölgljudda,fulla och allmänt happy personer som va +40. Satt jag och cicci tänkte först bake som cake men vi hade ju inget vetemjöl.. Vi bestämmde då för att gå och sleepa. Alla fullajäklar satte då på högstavolym av 80tals kanalen och dunka den fram till fem så jaha tänkte vi x) Nu på morgonen var de så att vi vakna, cicci taggish hemmot och jag håller på att pumpa musik ur högtalarna. Måste packa ner allt nu för jag drar ju snart. Men nu ska jag göra mig ren och hoppa in i durren! <3

Jag har en riktigt söt header :) ♥

Tja alla läser's. Igår bidde det kinatown med cicci&elvira. Himmla trevligt att dela många goa skratta med dom flickorna!
Det blev också så att olle, cicci, maxen och martin sov över här, nakenbad mihi..
Idag har jag inte gjort mycke utan har bara lekt med mina vänner och haft nice time. Nu på kvällen typ kom axelands hit och två andra och käka middag. Och helt plötsligt kom 3 små goa pojkar förbi och kom sedan in och lekte med mig och cicci. Aja, det va allt mys! Men dom drog nyss och här sitter jag med cicci =)

Ikväll ska vi antagligen dygna lite och majbi blire donken på det. Cicci har lixom nytankat ? (:
Men imorn åker jag :/ vetjefan hur länge jag är borta men troligen en vecka.
Men nu ska jag hämta något att dricka för  jag e töööörstig.
Pussar ♥

sportigt

Aloha. Idag är det sunnyday och jag har spenderat dagen i vaxholm (eriksö) med cicci&elvira. Riktigt härlans att bara ligga och sola, bada och dunka frän musik ur virans singelhögtalare.
Jajja men nu väntar duschen =)
Hade ♥














Nu blir det sov dags

Hejsan, rätt sent nu va?
Ja det är nog dags för sleeptime. Menmen, idag(igår) så lekte jag först med plankan & fimpen x) Vi hade kul och tog några fula bilder haha. Alltid min canon! Sen träffa vi på pojksen och gick hem till mej. Ajjaja, nu på senare drag så har jag och cicci kollat klart på en film som var godie. Längatr tills imorn då det blir vaxholm med tjejerna!
Godnatters♥













& den här bilden fixa fimpen till ...

morgon

hahah onödigt som den men ja, igår så slocknade jag och flickurna vid 3-4 kanske. Idag blev det cocopops.
Naaajs. Ja hörs sen, pusss

Det känns som att jag har tinnitus

tjululu.
Den här sunnyday har spenderats vid poolen.
Nu har jag ätit så mycket så jag spricker snart! xD
Vi har blivit niggers nu också, mihi.
Cicci är en kräfta..
























glader

Halå. Idag väcktes jag vid tio för att åka in och fixa pass. Efter det blev det ut i solen för att jobba med brännan, låg där i kanske en kvart innan luren ringer och det är johanna. Sedan blev det staden men systrarna Axeland i det finfina vädret!
Är hemma nu och jag vettetusan vad som händer ikväll.. Kramar


häliwood

Hej och hej igen.
Jag har verkligen ingenting att göra.
Seriöst haha.
Men imorn då jävlar blir det party!
Nu ska jag sätta på nån ful film nu.
Godnatters


hummel jakten

Hejhej, dagen har väl vart bar på
sätt och vis. Men senare mot kvällen
så braka helvetet ut här hemma men
lyckades gå ut. Efter om&men så
sluta allt i mitt rum med mina två
bästavänner och ett par ljus och
marsmellows♥

SÖNDAG

tjenatjena. Efter sujf hade dragit så gled jag & cicci till ica och shoppa loss. Den vart det mat, och efter det tog cicci en tre timmars power nap, och där satt jag i tre timmar och gjorde om bloggen lite och sen tyckte att cicci såg en aning fridfull ut,  undra vafan hon drömde om (: Middagen vart rätt sen så det blev inget gå ut för oss. Men nu är jag hemma och ska enkligen gå och lägga mig rätt tidigt. Justefan, zebastian ville också va med på ett litet hörn i dethär inlägget så det får han gärna :) Nja den killen ska tydligen sova i ett hemsökt hus idag :S De skulle jag däremot aldrig vågat. Men det fixar han nog! På onsdag elr torsdag kmr han hem, och det säger vi woho för! Men nu börjar de här inlägget bara bli föör långt så godnatt & hejdå, puss

MIDSOMMAR PICS







































motorväg

Hejhej, inatt blev det som jag sa : hägernäs = donken. Det var riktigt kallt när vi åkte men fint gick det :) Säger bara att dit kommer vi nog hälsa på mer i sommar. Vi somna runt fyra halv fem. Och idag när vi vakna var det lööööök i rummet, som vanligt (: Men efter brullen så åkte vi senare hem till cicci, plaska i hennes pool och jag lekte med vattenpistolen, tihi!
Nu blire maat, pössar

Nattens låt, haha


EN VÄN MED EN MOPPE

Shenare :)
Igår var det somsagt midsommar, det vart ut i skärgården med familjerna och sen femkamp & grejor. Bilderna kommer in någon dag. Kanske imorgon. Jaja, midsommar var iaf lyckad :) Idag vakna jag hos cicci, kom hem och va himmla svimfärdig men de gick över. Tjejerna kom och vi beställde pizza och drog sen ut med mopparna. När man väl hade fått själva feelingen av all musik vi spela så stanna moppejäveln och sen fick vi igång den. Träffa jompa&robin och drog med dom till bällstaberg. Chill där måja säga med en massa andra prickar. Nu är vi hemma igen och klär oss varmare! Sen blir det utfärd igen med mopparna, och lite senare mot natten blir det avgång till HÄGERNÄS för nattkäk (;
Himmla massa planer men så't äre. Pussaar


music is the drug.

Vakna vid halv tolv idag, gjorde frulle och nu är man ensam i huset. Rätt skönt faktiskt så det blir pumpa hög & bra musik genom högtalarna tills grannarna klagar. Yeah!


GODISREGN

tjenafan :) 
Dagen har vart nice, efter jag och elvira gick från henne vid 4 så gick vi och mötte ior, sen kom sara och sofie. Vi chilla runt vid ormsta, efter ett litet tag kom jompa, max,jeppe & tobbe. Vi hängde fortfarande kvar där ett tag och skoja lite som vanligt, alti najs :) Sen blidde det centrum för att jag skulle spendera mina sista pengar åt något gott, godis! När jag, viran, suufj & sarae fick för oss något tog vi tåget till kyrkby. Där fick vi tag i två cycklar och crusa runt med dom och sen till nån lekplats. Vi lekte lite där sen till stationen och träffa maxen och jompa. Lite röj med cycklar och skit x) Tåget kom sen, alla åkte hem till sig då. Sen ser man då lilla cicci komma föri. Vi tog moppen och mina högtalare och åkte runt från Åby, till Lindholmen och runtruntrunt. El naise va det! :D Nu har jag insett att det här inlägget är onödigtlångt asså, ska allt ta en film och krypa ner i varma sängen som står där och väntar på mig. Kyssar

gammalt skit,



taggad haha

Tjena bloggen, igår tog vi mopparna till centrum och hyrde fy4ra riktiga girlpower filmer. Men efter första så decka vi. Inatt vakna man då upp ett flertal gånger bara sådär, lite läsigt menmen. Idag äre ju då sunnyday och vi ska snart ut och ha det kul. Bloggar sen hörni! Astalavista BABY!

Nu har du allt något att läsa zebbe, ;D

Tjabba bloggen (: Lite bloggtorka hära men de är chill. I söndags så slagga cicci och elvira över hos mig. På natten när cicci redan däckat i min lökiga soffa så gick jag och elvira och gjorde scones, och på de blev det en film. Vi somna runt fem tror jag. Sånt är likt oss. Och i måndags då vakna vi klockan två, haha cicciluran hade gjort frukost till oss, de uppskattades allt. Sara kom sen och vi rulla till centrum och träffa grabbarna. Va med dom ett tag och sen hem. På kvällen kom sen hela gänget hem till mig. De vart grabbarnas musik och en jäkla massa härliga bilder x) På kvällen sen sov Zebbe, cicci, martin & max över. De blev jacuzzi, liten morgonrunda till zebbes gammla hus & sen ner i källaren (: Aja kvällen/natten va allt mys. Synd bara att viran inte kunde slagga över men hon kom sen klockan åtta på morgonen för att skrämma oss lite med då hade vi redan somnat lixom. Idag gick vi upp, åt och sen hem till elvira där det vart lite lunch och rosa the movie.Nu är jag hemma och kom från duschen för ett tag sen. Skönt asså. Ikväll blir de tjejkväll at elviras. Nu är inlägget himmla långt, puss på mun  

det gillar vi!

























Stjärnorna finns här,


SÖNDAG

Helo, gårdag blev så mycket som chill at ciccis med frida, martin & ior. Trevligttrevligt, men vad ska man göra när de spöregnar? Nejmen idag vakna vi och åt frulle, sen blidde det stan med cicci. Skulle följa med henne till en casting. Efter de vart de 7eleven och en bulle påde hela under tak. På hemvägen så snubbla cicci in och skalla en snubbes pung för er som ville veta det x) När vi kom hem sen tog jag hennes data och nörda lite sims3 i ett tag. Fick skjuss hem och nu är jag hemma. Fryser som bara den asså. Men måste typ städa rummet innan jag får göra något annat. Ikväll blir det nog sova hos frida med frugorna. Kankse nattkäk på donken, vi får se :)
Pusspusss.


tidsfördriv

Känslor
Har du gråtit för att du varit arg ?:
 Har hänt
Känner du dig sviken just nu ? Nej de skulle jag inte kunna påså
Har du varit kär någongång i någon du inte haft chans till ?: Aa, har hänt x)
När grät du senast ?: ett tag sen
Har du varit riktigt kär ?: Ja
Är du oftast sårad & ledsen men visar det inte ?: Nej inte alls så ofta men det händer väl då&då. 
Känner du dig utanför ? Nejdå

Ditt eller datt
Pengar eller kärlek ?:
Både och.
Singel eller förhållande ?: De beror på :P
Sola eller bada ?: älskar att bada&sola
Mobil eller dator ?: mobil
Gröna Lund eller Liseberg ?: Liseberg :)
Mc Donalds eller Burger King ?: Me like donken
Dans eller sång ?: Daans!
Flyga eller åka båt ?: Både &

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig ?:
Jomenvisst :)
Har du varit kär i din bästa kompis ?: Neäj
Har du ljugit ?: Har hänt
Har du fuskat på ett prov ?: Jappjapp
Druckit någongång? Aaop
Har du en hemlighet som bara du vet ?: Jadå

Rik eller fattig?
Hur mycket får du i månadspeng ?:
de beror på om jag hjälpt till hemma osv 
Har du... eget rum ?: Absolut, rätt stort faktiskt
Egen TV ?: Jadå
DVD ?: Den laggar get
Dator ?: Jaop
Mobil ?: Ajemen
Telefon?: Nix
Kontokort ?: Har ett men har aldrig orkat gå och fixa det.
Över 2000 kr ?: Nejnej
Pool ?: Ja de har vi
Studsmatta ?: yees
Cross/moppe ?: Aop
Pingis/biljardbord ?: neej :D
Jacuzzi ?: ja fifan
Villa ?: Jaap
Märkeskläder ?: Nej, de skulle jag inte kunna påstå (;
Smink/smycken för över 5000 kr ?: Nix

Skolan
Går det bra för dig i skolan ?:
Jadå, men gillar inte allt jädrans plugg
Betyg i ämnen: Fem VGn & resten Gn
Svenska: G
Engelska: G
Matematik: G
NO: G
SO: Vg
Musik: Vg
Slöjd: G
Hemkunskap: G
Idrott: Vg
Språkval: kör på sve/eng
Bild: Vg
Är du nöjd med dina betyg ?: absolut

tummen upp

Tjiabba. Skummpartyt vart riktigt nize asså. Stog där med alla och skaka roumpah. Somsagt blev man ju dygnblöt av allt skum osv så jag ville inte blöta ner saras jacka satt det vart tightsen och tshirten på hemvägen och elviras mjukisbralls över huvet. Vi fick tur skjuss av fältarna hem vilket var skönt. Utanför mitt hem stog tre tuffa pojkar och väntade på oss. De va zebbe, olle och martin. Det blev jacuzzi, och jaa kvällen vart hel nice (: Killarna slagga över och idag vakna vi av att rummet var löök. Sen när alla drog va det bara jag och elvira kvar, vi va tråkigt hungriga och insåg att de inte fanns någon mat så vi tog moppen, men mitt på vägen stannar skiten och jaa. När vi väl kommit upp till mitt place sen fick vi springa  fult till tåget. På tåget hade våra kort gått ut så jahaa vad kul tänkte vi. Menmen, vi fick våran mat och sen har vi legat och ruttnat framför TVn hela dagen hihi x) Ikväll blir det nog utfärd om jag känner tjejerna rätt. Jajja, nu vet jag inte vad jag ska skriva, hadebra kyssisar


sköning


el naise

Tjenis. Fan vad skönt att det är sommarlov även fast de inte riktigt känns som de. Jo, i sommar ska jag väl bara har kul som fan och vara med vännerna och sen blir nog landet också. Igår sov somsagt cicci över hos mig satt imorse gjorde vi oss iordning och sedan tog moppen till skolan. I skolan snacka anders och kicki och sen vart det aulan där de vart lite rock. Mina betyg var lovande, fem VGn och resten G. Efter allt tog jag, elvira, cicci och frida mopparna hem till ciccis och åt vofflor och dunka håkan hellström - kom igen lena, haha (: Lite sommarfeelings. Men nu väntar vi bara in frida och elvira och sen blir det skummparty ett litet tag. Resten av kvällen ska vi bara ha kuul! Kyssar

till er grabbar , haha x) ♥


secret.

Tjue, tycker att dagen har vart naise. Nu efter många om & men om vad man ska ha på sig imorn så ska jag sova. Imorn äre sommarlov då, taggadtaggadtaggad! Sov sött <3

piece of cake

Dagen har vart riktigt seg men jag gillaret ändå!
Idag sluta vi efter lunch, drog hem med viran och hämta moppen
& vi gled sen till ungdomsmottagningen med cicci och frida.
Efter de åkte vi runt lite i det äckliga vädret.
Nu under kvällen har jag lekt med mina lekkompisar och det va kul.
Jappjapp, ska sova nu. pusssar


nattinatti

tjenis. Idag var de skansen för hela slanten. Det var tråkigt. Vi fick ragg m.m Efter de drog jag, cici och viran till täby för handel och elviras sminkning. Åkte hemmot, efter ett litet tag kom elvis, sen zebbe, olle and cicci. Vi pimpa pöjkarnas ben, blev riktigt finfint, (picsen kommer). Åkte lite moppe osv. Aja, nu under kvällen kom dels martin och jompa. Dom och elvira drog för ett tag sen. Menmen, nu är uret mycke och jag är redigt trött. Kyssar


-


bläh

sjuh. Är så otaggad och trött så jag nästan somnar framfför frullen. Hmm, men vad ska man ha på sig idag då? De ser inte så värst varmt ut idag, aja de blir väl nått skönt. Juste, idag ska anders få tillbaka sin jädrans calippo. Han är lite weardo. tjao!


great

hejsansvejsan. Today var det skola, jag och elvira hade vattenkrig med the boy's, och jag hade ju vitt linne så man såg ju inte liite igenom... Men de torka allt! Efter plugget drog jag och cicci till väsby för att hitta lite sommarkläder och det hittade vi. Vi åkte sen hem till mig och då kom elvira också, vi åt och sen åkte vi ut med killarna ett tag. Sen när vi kom hem vart de jacuzzi. Nu på sista tiden vart de bara jag, olle, tobbe och martin kvar i badet. Dem drog nyss och nu ska jag fixa lite saker tills imorn då jag och min sär avdelning MONTESSORI ska till SKANSEN! Verkligen jippie, toppen, jätte kul....inte. Är så gryyymt otaggad så de bara inte finns. Men ska göra klart de snabbt och så ska jag krypa ner i min varma och goa säng. Pusspuss

jobbigt

gomorgon. Inatt kunde jag inte sova någonting. Låg och verd mig och försökte snarka och pusta men nejnej jag lyckades inte somna. Vid fyra så slockande jag ungefär. Låg och tänkte igen på typ allt. haenbradag

söndag

aloha.

Igår så åkte somsagt jag & elviran iväg för att handla present o grejor till frida för jag och tjejerna skulle fira henne. Men de blev hel knas sen satt det vart inge firande. Ist kom våra pojkar och sara förbi och så lekte vi med dom hela kvällen ut. Det var lite jacuzzi&pool på kvällen sen. Vid halv två sen lämna vi huset och jag elvira och cicci gick hem till viran och cHilla ständigt med lite flingor och satt och snacka ett bra tag. De är faktiskt skönt att snacka med dom om vadsomhelst ibland. Ajja vi somna sen runt 3.

Idag vakna jag först vid fem imorse för de var så ljust. Låg och tänkte på en massa saker ett bra tag, tankarna tog över och jag lyckades inte somna om på ett bra tag. Men sen lyckades jag. Vakna sen utav att cicci skulle hem och så somna jag om. Vakna ytterliggen av sen att elvira den busen kom och hoppa på mej haha. Vi gick ner och åt frulle ute på terassen. Tiden gick och mama kom och hämta mig. Vi åkte till arninge. Investerade några linnen och skor för mina money. En ur gullig och skön bh vart det också. När ja var hemma festa mami till de lite med pizza framför gossipgirl. Jaja, nu ska jag gå och duscha och raka benen. Blir nog sovdags efter det.
kramar

bara för att den är bäst. /Cicci


jag vill inte.

tjenare. Igår vart det någonstans i kragsta och träffa alex och hans tre vänner.. gurra, matte och jonas tror jag dom hette. Dom skulle sen dra och vi orka inte hänga med så vi drog tillbaka till bb och träffa tobbe&martex. Efter ett tag kom olle&zebbe. Alla tog moppatrna och skulle då åka hem till mitt place men olle&zebbe försvann någonstans (?) Meen vi andra va här och typ kolla på film och chillaa lite (: Sen åkte killarna hem vid ett. Jappjapp, nu så ska det ätas brunch!
pusss

soft

efter en jäkla massa tråkiga timmar framför tv;n så ska nu jag och viran ut. Ska ringa cicci och kolla vart hon är med. Vi ska väl antingen åka till bällstaberg och träffa pöjkarna eller bara dra runt nånstans. Men får se hur allt blir. peace

take a breath.


fredaag

helu, dagen har vart seg och de börjar ju bara närma sig sommarlov som bara den. Fast sommarfeelingsen har ju inte kommit än pga de dåliga vädret. Sen är frågan vad man ska ha på sig på avslutningen. Funderar starkt på att bara ha några shorts och något sött linne, jajja vi får se (; Idag tar då alla lyckliga studenten, grattis till dom. Sen runt 6-7 tiden kanske vi skulle komma på addes skiva. Får se dåda. Men dagen har vart bra och de ska bli skönt med helg. Imorn så ska jag och mina vänner fira Fridish som fyllt 15 vårar idag, grattisgrattis!
Woho på måndag så får jag en grej, eller fårochfår men säger ingeeeenting här.
Ha en bra fredag, puss


sleeep over

shenashena.
Somsagt drog jag och viran till staden och sen åkte vi hemmot, vi gick upp till cicci där vi badade och grejor i de äckliga vädret. Sen åkte vi hem till mitt crib och hämta lite stuffs, svängde förbi ormstaskolan och sa hej till olle, zebbe & deras två andra polers. När vi kom hem till elviras gula hus åt vi koorv. Och nu på den sista tiden har vi testat kläder o grejor haha. Nu ska jag gå upp och spöa upp dom lite tihi. Nejmen ska gå på toa. (anteckna)
hadebra!


unreal.

Sitter nu i datasalen med flickurna. Har också fått reda på att nästa vecka har vi typ inga lektioner, så gissa vem som är glad? ;P Ska till stan snart med elvira, vet inte om de andra följer med men aja. Sen efter det så vettja inte vad som händer. Vi höres sen ♥

v.maggio


onsdag

heej.
Skolan e fortfarande lök.
Efter så lekte jag med mina vänner
& har gjort det cirka hela dan (:
Ska ta en lång dusch nu.
kysss


äckligt väder

hola amigos.
Ska fatta dagen lite kort här. Jo skolan var nice, inte alls så många lektioner.
Efter drog jag bussen med nico, zebbe & elvira.
När jag kom hem kom lilla cicci och vi åt och sen crusa
vi runt lite med moppen (:
Nu ska jag fixa en header men innan
gå och kolla om vi har någon film.
Altså, ikväll blire nog någon film och sen
krypa ner i sängen.
kramar

GÅRDAGEN


















gomorgon

hej ho. Godmorgon påer. Gårdagen vart riktigt lyckad. De börja med skola, vi fick sluta tidigare så jag och cicci tog tåget in till östra. Där åkte vi sen till slussen och hoppa sedan på pendeln till sickla bro. Vi gick av där, gick in på Rytmus och träffa Johanna och hennes två polers. Vi gick och åt donken och sen chillade runt lite i de sköna vädret till klockan sex då hon hade uppträdande med alla sing a ong writers. Hon var grymt bra! (Picsen kommer sen). Efter det åkte vi in till stureplan och mötte Elvira, Olivia och Frida på Hotel Aglee (?) Aja, så vi satt där inne ett tag och roa oss och sen gick vi jäkligt långt för att leta glassstond x) Ajaja vi fick vår glass och sen vart det raka vägen till bion. Det var en förtidsprämier på en film som var grymt bra! Vid elva sluta den och nja, när jag kom hem gick jag och la mig och nu hela morgonen har jag gjort klart personrepotaget, stolt*
Japp sen är det skola som gäller.
Puss

RSS 2.0