men.

nej nu orkar jag inte sitta uppe längre så jag ska nog slänga SO boken i sängen och sen läsa nån sida innan man slocknar.  Är hur trött som helst. Yey, imorn är det sov morgon, sköönt de. Men ha de bra ♥

impress

Heej där, idag kom jag en aning försent till plugget men de va ingenfara för kicksan. Dagen har vart kanon. På lunchrasten drog jag och Cici ner till moppe stället för att hon skulle plugga till teoriprovet. Vi drog upp till hemkunskapen, Barbro har alltid något nytt o komma med och dagens ämne va hur hönor värper ägg? och jahaja det var ju så ''himlaaa'' intressant. Sen vart de buffé påde hela. Jag väntade kvar när cicci sen va på musiklektion och efter skolan gled vi ner till moppe stället igen för att hon skulle plugga lite. Om jag får säga de själv så tycker jag att dom där moppe frågorna om vad alla hundratals skyltar står för är lite väl onödigt? De räcker väl att veta vad som är gasen o bromsen x) haha. När vi va klara där så mötte vi upp peps och sen lite andra. Senare va vi ute i ormsta ett litet tag. Nu är jag hemma och ska nog gå igenom SO provet tills på fredag. Oj litet långt inlägg nu, ska sluta. puss&kram

pannkakor

Jag och cicci gayar oss nu, hahah diggar AHA- Take on me!
Lite gammalt skit men det är niiiice.


Sista mars

Nu kom jag till skolan, halv nio? Ja somsagt så vaknade jag lite senare än vanligt vilket jag inte brukar göra så ofta. Nu sitter vi i datasalen där uppe och Viktor håller på o spelar ett jävla spel där man dödar sälar medans jag o cicci dampar på honom för det, Max sitter och är säkert på femtiosjunde sidan av det han skriver eller nått sånt. Nu måste snart praorapporten vara klar så jag får väl kila till skåpet och hämta den o lämna in till kicksan. Fast just nyss gick vår idrottslärare Göran köran förbi, ska fan slänga in en lite music video till han. Vet att han gillar den.
Aja, have a nice day, peace♥



Time after time

Hejhej, orkar inte dra igenom hela måndagen en gång till. Kan bara säga de att just nu sitter jag och äter lite. Och att de kmr ett brev hem antingen imorn eller på onsdag där min PUK-kod står. Altså, utan mobil ett tag till. Inte så roligt de. Imorn så ska jag följa med cicci ner när hon ska träna på moppe grejerna, så jag får nog lära mig en del jag med, (: Fast nu blire en dusch sen vill jag bara jrypa ner i min säng och sova. Ta hand om er, puss♥

.


rubriken som alla säger

Tjaa, är nu hos cicboard men nu ska vi glida ner mot bussen för att åka to the dansen. Ha det bra, bloggar sen! :D
Hugs<3

Godmorgon världen

Tjenare fan. Kikar in lite i bloggen så här på morgonqvisten för lilla jag blev klar så snabbt. Klev upp halv sju och har nu nyss ätit lite. Vid halv rullar bilen iväg mot skolan. Lyckades somsagt fixa skjuss av mama. Måndagar.. ja måndagar är bara botten. Man är bara så sjukt trött och alla lektioner som vi har idag är typ dom ämnerna som är viktigast. Halva klassen sitter o sover förutom fanny och max som bygger träbåtar och studerar Minnas lexikon. Men nej, idag så ska jag försöka vara allmänt pigg. Efter skolan så taggish jag och Cicci till täby C för att fixa min mobil. Efter det, streetdance! Men ha en skön dag allihopa, kyss♥

long day

Imorn så ska abonemanget låsa upp mobilen. Nicenice.
Har inte så mycke mer o säga än gokväll <3


Steker


jibbing in HASSELA

Tjabba på er. Jag kom nyss hem faktiskt. Ja jag har också vart dålig med information för att nu i helgen har jag vart o plogat backarna i hassela. Det har vart grymt kul. Somsagt så var det inte bara min familj som va där uppe utan maxen, martin, simon, fredde och hampus va också där (: Det blev Of pist, lite kör in i skogen på hopp bl a. Första dagen så var jag lite dum i huvet o råka spärra min mobil vilket inte va så kul. Satt hela helgen har jag vart utan mobil men ska försöka låsa upp skiten idag. Och igår när jag var som tröttast drog vi alla ner för en svart bacle, och i backen var det äckligt sköna gropar, så rätt som de va gjorde jag två vålter och hamna på ryggen. Så hela den här dagen har jag nästan inte kunnat röra mig, min nacke är dels helt cp nu och de känns som att den ska gå av. Menmen , jag hade det iaf grymt skoj! :D Kanske lite bilder dyker upp sen.. vem vet? Nu ska jag leta efter tigerbalsam och knarka ner min rygg med den.
KRAM


hihi!

Tjenare, cicci här. Skulle bara säga att erika är och åker skidor i Hassela eller så och jag skulle säg att ni n¨r henne på hennes mobil men det gör ni inte! Skulle bara säga det, klart slut
cicci

Medborgaplatsen

Min dag började med att jag vakna. Åkte till skolan. Det var brytdag hela dagen och för det mesta gick vi bara runt. Lyssnade på musik och slocknade till lite halft på en bänk. Vi käka och tog sen 11:40 tåget in till stan. Jag och cicci drog till medborgaplatsen för att fixa Jelly Belly medans fridis, suuf och viran åkte till hötorget. När vi kom hem med tåget så mötte vi upp lite folk och chilla med dom ett tag. Orkar fan inte dra upp hela dagen men min dag har vart riktigt skön.
Fint väder har det dels varit vilket jag gillar enormt mycket, är våren på G elr? (:
Men nu måste jag packa ihop alla skidstuffs och kläder för att imorn drar jag och hela tjocka bunten till Hassela. Är där över helgen och glider ner för backarna. Sen kmr man väl förmodligen köra in i ett träd och då är det roliga över, haha.
Det blir ju en jädrans tidig avfärd imorn så jag får väl lägga mig i tid också. Men först ska jag glida förbi köket o se vad mama hittar på för middag, har ju inte käkat så bra den här dagen så det kurrar ju inte liite mycket i magen.
Ha det bra, puss.


tårkanalerna

Hej. Sitter här med fysikuppgifterna. Sen ska jag verkligen plugga klart allt.
fast har skcikat ett långt mejl till min fader som är i afrika. Han jobbar där och nu var det ett rejält tag sen man såg honom. Och fick beskedet att han inte blir hemma på några månader till .. :/ vilket gör mig rätt besviken..
Han hade dels fått nån sjukdom i magen nu så jag hoppas på att han blir bättre.
Inget mer bloggat för min del ikväll. Godnatt


sammanfattning



Heeej.
Idag har skolan vart bra.
Förutom att vår cp lärare anders ska tro att han har så proppat rätt hela tiden vilket har defenetift inte har.
Pfft! Efter skolan tog jag bussen med Elvira och Viktor.
Nu sitter jag här vid mamas plåtburk och skriver fysikuppgifterna klara medans högtalaran
dönar forever med Chris brown.
Ikväll blire nog kyrkan även fast jag inte är kristen.
Bloggar sen, kraaam!

shake ya body

Tjuhuu! Najs day måste jag tilläga.
Dagen har inte vart allt för seg men en grej imorse när min snälla mami körde mig till skolan.
Jaa asså när vi kommit till aerosol där vid övergångstället så var de ett stoppat tåg (?)
Jag kikade lite och så såg man att en stackars tjej på cykel hade krockat med tåget .. :/
Så jahapp, de va ju inge kul de.
Kompisen min kände henne och sa då att hon bara va 13 år och typ livshotad nu.
Kul att man blir livshotad när man bara är 13 ÅR!? Heelt sjukt!
Men nog pratat om de för de är bara otroligt sorgligt,
meeen skolan har glidit på som saotan.
Jajja, efter plugget drog jag och tjejurna till täby och det blev en jädrnas shopping för vår del.
Dels så har vi bestämt en grej, vi har bestämt att vi ska tgå in i en rulltrappe strejk i en månad.
Altså då att vi ska sluta åka rulltrappor och välja den lite mer nyttigare delen, TRAPPOR.
Men nu är jag hemma och ska röja till i rummet så det blir lite mer städat så jag ska pumpa igång någon bra låt ur högtalarna, sen när jag är klar med det tänkte jag plugga lite och sen efter det blir en dusch!
Kanske drog rätt onödig information där men dom som bryr sej, jaa dom bryr sej!
Fast trore inte är nån som bryr sej, eller.... vafan nog chatat om de.
Hare bra. Mabye bloggar senare. Kramar♥

skönis


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com


näsbypark

Idag ha det vart en ytterligare måndag som jag inte direkt pallat med. Fick tillbaka matte provet och nej, det va inge bra resultat. Matte är verkligen uur trisst. Fast ska inte klaga nu bara för att jag är trött. Mina underbara vänner lyser ju alltid upp dagen satt de blir lixom aldrig tråkigt. Efter skolan hänka jag ´med hem till cicci the man. Hemma hos henne dunka vi musik ur hennes nya högtalare. Sen tog vi buss till dansen. NU är jag hemma och nyss ätit lite. Ska försöka komma tidigt i säng i dag, maybe film, men först måste jag plugga lite SO. Och imorn blire dels täby C efter skolan med frugorna :)
Ha det bra, kyssar ♥ 


korvbröd

Tjeea bloggen.
Igår skulle vi fira cicci och jaa, kvällen vart somsagt as shyst :) Tummen upp*
Idag vakna vi. Vid 12 åkte vi och grilla korv med pojksen.
Sen vart det tåget mot centrum, chacka godis och hopp i jacuzin. Efter ett tag kom dels cicci. Nu på kvällsqvisten så vart jag och elvira bjudna till ciccis födelsedagsmiddag vilket var sjukt gott. Kom nyss hem, ska nog sminka av mej och sen ner i sängen för att sova lite. De blev ju inte så många timmar inatt.
Sweet dreams♥




Btw så ska jag nu gratta min älskade bästis Cecilia Axeland på sin hela 15-års dag.
Jaa, idag blir flickan moppe myndig, byx myndig och aa allt annat.
 Men som sagt, hoppas födelsedagen vart lyckad baby!<3


höhööh

thjaoooooooooooooooooooooooooooooo :)
sitter här med en massa!
vi drar här igr¨n snart. piussssssssssssss

hejsvejs

Inte så mkt blogg ikväll. Ha de gött!
kramis

peppar o salt

Hej där!
Jag drar kort information om igår och först va det skola, sen fick jag och elvira skjuss av Anders till arninge. Vi åkte hemmot, mötte upp cicci på tåget sen och drog till täby. Det var bio, bra film. Sen åkte vi till bällsta för att träffa en massa folk, sedan far vi till ormsta för att träffa några där och sisst men inte minst blev det en bilrunda lite hur som helt.
Jag slaggade hos Ciccboard och idag på morgonen mecka vi lite med hennes moppe! Galant asså. Nu är jag hemma och har så jävla mycket att stå i tills ikväll då det firas för Cicci! :)
hugs♥

snöslagen







ja ni ser hur man leker runt i snön. me like!

zoul


Hej där

Min dag har vart lagom snäll, fucking magverk som aldrig vill gå över bara -.-
Kan bara medge att det är riktigt kallt ute.. som ni nog redan vet.
Annars har min kväll vart riktigt skön, hjälpte till med maten och sen käka den..
Gjort smotie, druckit upp den..
Ja, nu vill jag att något annat ska hända. Men vettejfasen vad !?

Btw, min absolut riktigt goda vän Cecilia Axeland fyller ju 15 på söndag satt på lördag ska det firas måja säga! :)

Meen Gokväll ♥


ful grej bara (:

10 favoriter:
Färg:
blå
Mat: taco
Band: -
Film: hata göteborg
Bok: ingen just nu
Sport: dans
Årstid: sommar
Veckodag: fredag
Glassmak: chocklad
Tid på dygnet: 21:30

9 för tillfället:
Humör: kalas
Smak: ?
Kläder: mjukis
Bakgrund: me and tjejerna
Nagellack: genomskinlig
Tid: 19:30
Omgivning: storebror & mobil
Irritationsobjekt: swedbank kortet

8 första:

Bästa vän: två änglar
Screen name: huh?
Husdjur: fem feta cats
Piercing: nej
Förälskelse: min säng
Musik: Oja
Bil: naej
Kyss: rätt längesen

7 senaste:
Cigarett
: nej
Mat: sallad
Dryck: apelsin jouce
Biltur: yesturday
läxa: Lite No grejer 
Spelad låt: Magic - J.T
TV-program: The hills

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nope
Brutit mot lagen: Jajmen
Blivit arresterad: Nada
Badat naken: Yepp
Varit med på TV: OM jag vart med
Kramat någon du inte känner: Ja

5 nej tack:

Kläder: Mjukis
Mat: sallad
Musik: Akademien
Dryck: tee
Personlighetsdrag: Jaadu..Hej jag är social. 

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Plugga, lekte med TVn
Du kan höra just nu: Mamma sjunga
Du inte kan leva utan: Nära&kära
Du gör när du har tråkigt: T .ex sånt här

3 personer:
Du kan berätta allt för: my beast friends
Du tycker om: ärlighet
Du inte gillar: Tove Klingberg!!

2 val:

Kaffe eller té: Te
Vår eller höst: Vår

1 önskan: Att det ska bli sommar såklart

Hell yeah

Gokväll. Today har jag kämpat i skolan.
Vi tog tåget och åkte till bb och idag var man då med i spelet. *tummen upp
Jag o tjejerna va sedan lite små knäppa och åkte in till stan utan pengar, och joo aa vi hamnade på centralen.
Tåget sepa på gången hem. Sen vart det tellus då elverket mötte sollentuna.
Jag åkte hem och gjorde mitt livs ANDRA smootie som smaka en någorlunda bättre.
Och dels fick jag precis moppe besök av två pojkar. Dom var typ här i en kvart och nyss gled dom iväg.
Nu blire sovis time, kunde inte sova så bra inatt så är nu reedigt trött!
Hörs&syns ♥

Solig dag, gillare.

Skolan just nu :)
Snart blire gympa och då slår jag hårt med mina blåa shorts!
Efter skolan ska vi nog dra till bb igen och då blire luftboll för vår del med.
Och maybe kyrkan ikväll även fast jag inte är kristen.

Ha det bra , puss


listen to your voice

Detta blir nog dagens sista inlägg. (tror jag)
Jag har precis fått ner min smootie. Ja det var den första gången jag orkat göra en sådan..
Somsagt så såg det ut som att någon hade spytt i glaset eller så menmen.
Alla säger ju att det är så nyttigt så jag tänkte och .. aa så vart det en smootie.
Fast rekomenderar inte banan , det är då det blir den där hemska smaken.
Ha en urmysig kväll. godnatt ♥


pang bom brak































¨




















Bloggtorka

Cheeaa :D
Är på ett galet bra humör. Vetefasen varför men kanske för att det är lite vår feeling i luften?
Riktigt trög början av skolan sen gick de fint. Och det gjorde provet med (;
Efter skolan drog jag elvira och alla grabbarna till bällstaberg.
Dom skulle lira fotboll på planen och jag säger bara det: VILKA sattsare, hahah dom har ju sina skills.
Tillsist så deltog jag och elvira in tha game. Det blev rush till tåget som vi hade missat femtiosju gångr.
Nu är jag hemma och är grymt sugen på att köra moppe. Men jag har ju ingen mope :'O
Aja, nu ropar maten.
Bilder kmr ut sen från dagen!
KRAMAAAR

Godnattpuss


måndagsbarn

Heej. Måndag idag, ja ni som läser min blogg och känner mej lär nog veta vid det här laget vad jag tycker om måndagar..
Men nu ska vi inte klaga här inte. Efter skolan följde jag med hem till Cicci. Vi käka sen drog vi med 610an till dansen.
Det gick bra idag. Sen vart det 610an hem igen. Nu tiden jag vart hemma har jag ätit, hunnit duscha och sedan läst igenom hemkunskapsboken några gånger. Det är ju tuvär HK prov imorn så då räknar väl Geten med att vi ska kunna en hel del. Vad har jag mer o säga? Ha det mysigt.

Lip smacker

Tjeea läsare. Alla mår bra? Bra. Jag mår väl också bra antar jag. Iallafall så har jag inte bloggat under helgen, jamen det blir så när man har full rulle. I fredags så va vi hemma hos elvira. På kvällen kom julia och grabbarna och de va mys.
Sen när dom stack så slockande cicci, jag och elvira drog fram mozzarella pizzan, lussebullarna och chai Te för det började ju kurra lite i magen. Vid 4 så blev vi trötta. På lördagen vakande vi och lite senare under dan bar vi av till arninge. Mamma släppte av oss i centrum sen för att elvira skulle hämta tårtan. När vi kom hem till viran igen så drog cicci in mig i ett rum och stängde dörren, och på den där jävla farfar dörren var det ett sånt där runt handtag som man snurrar på, och när jag skulle öppna en sekund senare gick det inte (?) Och jaa, vi blev så gott som inlåsta där i ett bra tag. Fick till och med ringa på hjälp men dom kunde lixom inte heller få upp den. Så efter ett himmla tag så fixade jag upp dörren genom att ta i lite (: hihi.  Meeen sen blev de shafs med grusgrabbarna över små skit och de fixade vi när vi kom hem till cicboard. I huset sen var det fullt hus. Jo somsagt så hade traktor pojkarna och julia kommit på besök. De var riktigt skoj :D vattenkrig o grejer. Jösses vad man skrivit långt nu då, får ta och sluta. Juste btw så får jag tillbaka mitt gammla nummer idag som är comviq. Ska bli riktigt skönt att få smsa igen. 
Pussar so long


Fredagfredagfredag

Vaknade nyss, Ska gå och göra något ätbart och sedan ta en timme med pluggandet. Vi har nämligen hemkunskapsprov på tisadag och jag kan lixom ingenting. Eller, det kanske blir en film innan det så man hinner vakna upp lite. Tihi (a)
Kyssar!

Tillbaka i tiderna


Don't worry.

Tänkte meddela det att jag har börjat diggat facebook-chat :')
Haha, de är såå onödigt men så onödigt så att det blir kul.
Och sen så tänkte jag säga det  att min och ciccis ''vita vecka'' går ju inte så bra, eller den går någolunda bra för min del men kanske inte för ciccis.. :O
Fast vi kom överens om att vi skulle börja på måndag ist, och då hänkar Elvira också på ;) Sen va det väl inget mer..
Någon som kan rekomendera en bra film?
Aja, finns på msn ´xD

Lyckospark*

Helge

Idag va den sista jobbdagen för min del. Jag fick ledigt imorn av handledaren för att hon skulle typ va ledig så då fick jag också ledigt så japp, idag var sista dagen. När cicci och jag kommit till vallentuna så mötte vi upp Elvira o Viktor på stationen. Vi drog in till big city och gick runt lite här o där. Jag är hemma nu och ska precis kolla vad det blir för middag, pussisar!

m u s i k

Nu har jag slängt in lite musik på bloggen då, som ni ser.. Svart liten ipod eller vad man nu ska säga. 4 olika låtar är den tankad med då. Jadu sök igenom skiten

Rosengårdsvägen

Tjaaa kvinnor o män!Min dag började med att jag försov mej ordenkligt. Och jaa, dagarna svänger på som vanligt. När klockan va två så trampade jag på 610an och far hemmot tuna. Där efter hoppade jag på 660 bussen med elvira. Meeen nu är jag hemma och har nyss planerat middagen med storebror jeppen o matte. Eftersom föreldrarna inte kmr hem idag så kör vi på stort och aa, de som särveras hos mej blir pizza* Cicci ska nog slagga här ikväll så hon får ju njuta av den goda maten med oss! Nu ska jag ge katterna mat, ihelvete va dom gnäller. KRAM


Känner mej död.

Jo jag kom nyss på det att jag och cicci har bestämt oss för att ta en vit vecka.
Det menas med att vi inte ska käka något onyttigt på en heel vecka.
In med sallad och grejor i menyn nu.
Får se om vi nu lyckas med det.
lite spännande, haha

Do you belive in Rock'n roll

Tjena, tisdag. En snöig dag må jag säga.
Jobbet gled på, vid halv två drog jag och cicci på bussen mot tuna.
Sade halloj till lilla elvira och Ohm som jobbar hårt på Biscotti.
Sen vart det frissan för min del, gulliga cicci satt och väntade och väntade
medans hon fixa slingor. Ja nu är man då en liten aning ljusare i håret,
och det känns riktigt skönt. Håret var så sjukt torrt o slitet så aa :)
Följde med cecilia hem sen, vi lekte som vanligt och det var kul.
Min moder kom nån timma senare och hämta mej och här sitter
jag nu och ska precis dra till middagen. Pussar

Ja hej

Snart blir det tåg till jobbet, men ha en ball tisdag!
<3

Elvira fixar! :)


måndags besvär

Jaa hej! Måndagar är inte det bästa man drömmer om direkt.. Jag har nyss upptäckt att om man har vart uppe rätt ständigt på helgerna blir man trött snabbt när det väl gäller att vara vaken o pigg. Eller det är rätt självklart men iallafall. Har rent ut sagt vart redigt tröttish idag (: Annars är humöret finemang! Hur mårs det med er då?

När jag kom hem idag vart det The Hills som gällde och sen satte mami igång någon film till maten. Men nu ska jag ringa min kollega cicci och kolla hur kvinnan mår OCH om hon kommer till jobbet imorgon. Ha det gött, Pussar

Min skjorta

Söndag idag. Helgen har vart bra, tycker bara enormt synd om Cicci för att hon råkat ut för magsjuka :/..
Hoppas att hon verkligen blir bättre snart.
Men somsagt, gårdagen var trevlans hade fritthus och så. Blev övernattning i en husabil md elvira o alla dom andra.
Idag har det vart en seg dag, lite pizza och film nyss med familjen. Och dels ser jag absolut inte fram emot morgondagen..
 Annars så mår jag bra, rösten och försylningen ska väl inte vara så stor fara nu som förut så antagligen är väl det ett gott tecken på bättringsväg !?
Ska fan duscha nu så man känner sig iaf liite ren. Btw så skall håret slingas i veckan ;D wiie
Big Hug.

Sväng på basen, jaa de är bra svante.

Fuck täby vi drar till stan istället :D
Fast fan, min mobil är i täby satt... aamen de löser sej.
Pussar så länge

Impress me

Aloha. Igår var jag ledig o var hemma hela dan vilket var dunder skönt. På senare tider så drog jag och mina två flickor iväg till centrum och träffade upp grabbarna. Ja, kvällen var chill, hamnade i dels kårsta. Lite senare hamna vi hos mej, och runt ett halv två drog dom. Meningen från the begining va att vi skulle natta över i martins husabil men det gick inte då. Men fredagen vart bra ändå. ;)

Idag blir det täby troligen och kvällen vetja inte, men ha en bra lördag.
PUSSAR

Vilken färg?

´Jag orkar inte säga hej. Idag var jag på jobbet och hjälpte Maud med att hämta caffe var 4e minut. Efter gick jag med min vän cecilia till mörby och väntade där i ett år tills tåget kom. Några random samtal på luren också, vilka nu det var ?!? Är det någon gullig som vill erkänna, haha ? Jag fortsatte sen med bussen hemmot ormsta. Soffan har vart min del av huset sen jag kom hem. Aja, imorn är det fredag och då fick jag LEDIGT vilket är sjukt skönt :) Fast ska ändåså till sjukan runt tio tiden menmen. Nu står peppe ute i köket och sjunger igen... ska få tyst på han nu.
Sköt om er, pusss


Memoaur



Aloha! Onsadg, jappjapp trevlig dag. Inte kul att stiga upp tidigt bara men annars ska det la inte vara någon så stor fara.
efter jobbet drog vi med tåget till täby, vi träffade upp lilla Elvira där och satte oss och fikade.
Lite längesen vi tré flickor var i täby tycker jag allt.
Efter lite i magen gick vi och kolla på lurar.
Ja det jag fick i handen sen var en hockeypuck. Blev bara för på att köpa en sådan.
Vi gled till pandis sen och fixa lite allmäna grejor där.
På vägen till tåget hitta dom en vagn som ni ser på bilden där uppe då.
Men nu är jag hemma och precis fixat lite läxor och NU ska jag ta tempen o sedan så är det sovis time.
Kyssar 

Balansera

När jag kollade igenom min musik så hittade jag den här gammla låten.
Helskön dialekt där.
 Aja ge den ett försök iaf. :)


Duvet Nilsson

Nu är jag änkligen hemma.
Du vet det är såå mycket på jobbet jusst nu satt man nästan deckar. Eller tvärtom, *blink. Nejmen jag har hjälpt till med papper o grejor, dels suttit och pratat med en massa folk hit&dit. Vid 14:00 så slutade jag för dagen. Jag åkte hem till Sicilia och vi chilla lite och lekte med datan :'D Vid 19:55 rullade volvon iväg mot kyrkan där det skulle vara konfaträff.  Med föreldrarna. Där stog prästen och gänget och snackade om sommarn medans viktor satt o kladda med bläck på min arm (?)  NU är jag hemma och är utmattad som en get. Hade feber o grejor förut och halsen är fortfarande krassel och dels försylningen. Fan jag ska fimpa nässprayen för den hjälper ändåså inte.
Tack för mig, pussisar!

Diggar


Snygve

Första praodagen, vart rätt chill började 13:00 och slutade lite över 14:00.
Men imorn ska man upp o stå redan klockan halv sju på morgonqvisten vilket inte är så lockande..
Somsagt, jag och cicci drog till täbban, hitta en snygg tröja. Cheeseburger efter det och spring till dansen.
De gick inte så bra för mig på dansen beroende på min snuva osv.
Nu gled precis cicci och jag har precis ätit lite mat som stog på bordet,
så nu är jag redigt mätt!
Blir väll antagligen film och näsdroppar ikvälls.
kramaar.

M U S I K -


Nattuggla

Gårdagen vart mys.
På kvällen va vi ute med grusgrabbarna sedan åkte alla hem till Elvira och hade skoj. Dom drog vid tvol elr nått.
Senare så satte vi på Patrik 1.5 ,
vilken film! Haha
Och sedan blev de pussel o grejor. Slocknade runt halv 5.
Idag var jag i väsby med mamma och shoppade lite vilket var mysigt och kul. 
När vi kom hem så käkade jag och såg på film.
Nu ligger alla mina kläder huller om buller på golvet för jag håller på och rensar skiten,
Men jag kommer ingen vart..
Imorn så är det PRAO och jag börjar klockan 13:00 och det kallas Härligt!
Men nu ska jag fortsätta.
Ha en bra kväll gott folk.
PUSSAR


Nyinkomst
















RSS 2.0