never think

Hejhej, nu är det så att jag och min familj är bjudna på en födelsedagsfest hos familjen axeland. Vi är här nu och har det trevligt. Mina chockladmuffins står på spel och hoppas att dom gör succé :)
peace out.


januari skit -

JA , nu ska jag gå och baka.
tjaa!

TAXI ORMSTA

Tjabba, lite förvarning att det här kanske blir litet lång inlägg. Here I go. Igår vaknade jag halv fem, toooorrt som fan och trött som en get. Jag gick på toa, klädde på mig  och fixa de sista till romme. Vid halv 6 åkte vi hemmifrån och åkte förbi för att hämta cicci. Vi åkte till platsen där alla skulle sammlas och där traffade vi alla. Bussen kom och bussresan gick kanon, kanske inte så som vi trodde det skulle vara för anders dissade oss, elr nej det va en gubbe som satte sig på hans plats där bak. Jadu, den där gubben gav mig och alla andra runt omkring honom mördar blickar, scary! När vi kom fram till romme så skulle dom andra gå och hämta ut skidorna medans jag tog på mig mina. Haha, vi värmde upp i den gröna backen sen vart det b.la röd och svarta. Lite växlande är alltid kul :) Dagen gick as bra och jag rammlade ingenting även fast man åkte som en fartdåre med dom andra. Det var en härlig händelse när vi skulle åka ner för en svart backe för att ta tvåstols liften upp. Haha jag menar att den där svarta backen verkligen va som värsta fallet så medans cicci, viktor, arvid och simon hade åkt ner så tog jag och elvira av oss skidorna och sen rullade ner på röven för hela backen, gissa hur mucket snö man fick på sig. Anders kom sedan i mitten av backen och började garva åt oss och stog där och nojja. Jaja, sen när man var färdig snöad så åkte vi ner till dom igen som stog där och väntade. Vi kom upp med liften och åkte ner, upp, ner, upp , ner hela dagen lång kan man säga. Ja , dagen vart helt kanon tycker jag. Cicci är en cool fartdåre måste jag också meddela :D Bilder kommer nog in på fejjan - Erika Nilsson. Jaja, men när vi ko hem igår så skulle vi typ dra till lindholmen men de blev lite knas satt jag cicci och elvira åkte och köpte fryst pizza. När vi kom hem så glömmde vi maten, sedan runt tolv blev det käk. Mumms. Vi slockande vid halv 2 tror jag, alla var ju så jädrnas trötta. I dag har det vart chill, jag har tagit de lungt och mamma tvinga mej fixa rummet så det är fixat nu. Men nu måste jag sluta.
Ha en nice lördag,
hugs.

Packat och klart

Okej , nu ska jag sova. Jag ska gå upp fem på morgonen imorn för fixa lite tills vi ska till romme. Åker hemmifrån halv 6. Under dagen nås jag på mobil, och om jag då inte svara ibland är för att jag sopar banan... eller kört in i ett träd.
Ha en härlig torsdag/fredag.
kisses.

Jajamen

Okej, nu vet jag exakt vad jag ska ha tills romme imorn, det ska bli sjukt kul.
Nyss så kom två små pojkar förbi vid namn max och jerry. Brutala! :O
Dom hade visserligen besökt en tjej vid namn cecilia också. Och dels så har dom bestämt en plan för att skrämma stackars flickan vid namn elvira. Fortsättning följer..

Hade bra ! :)<3


taggadd

Jamen TJENA :D
Idag hare lixom vart en häliwod dag. Dagen började med att jag gick upp, tog de första jag såg i garderoben och sen kladda jag på lite mascara på ögonen. Fick sedan skjuss till plugget. Jag och tjejorna lärde dom små knattarna ett och annat. Dom kunde nämligen inte hålla käften när vi pluggade till provet. Jaja, musiken var najs. Sen vart det ju no prov och jag fick lite rysningar för att jag tänkte på minna och hennes kemi böcker. Anny way så gjorde jag provet och det gick bra :D Lycklig flicka blev jag allt i slutet när jag kom på vad Mvg frågan va. Resten av dagen rulla på som vanligt. Var ute och åkte tåg med cicci och viran till visinge och sen tillbaka färdades jag och elvira, cicci skulle till täby. Sen efter ett stopp i centrum så tog vi bussen. Jag gick av vid ormsta station  och traska mej hemmot. Har testat skidkläder tills imorn och det blev kanon! :) Haha jag lovar att jag kommer ramla eller typ bryta benet imorn :'S. Nu kom mamma hem med käk,

PUSS!<3

satan vad jag inte orkar

Ja läs rubriken, fan vad jag inte orkar röra mej just nu. Sitter med no boken och ett ruttet äckligt äpple i handen som legat i väskan bland allt skit i mist två veckor.
Shieet, nej nu ska jag höja volymen på mina högtalare så att kärring jäveln huset brevid kommer o klagar :O

puss

det va de

Tjeenis.
De var en bra dag, visa lite skills på gympan. Nu den sista lektionen var det engelska. Det var prov på temat crime och nja, kunde lite hit och dit. Kicki är ju allt en liten fröpåse (:
Jag och elvira drog ner till centrum och skule ta bussen, såklart så missar man den och får vänta ett redigt långt tag tills nästa går xD
Hare nicee.


erika, dagens dörr öppnare

Ja nu är man i datasalen utanför språket. Pallade inte läsa satt jag gick in hit och ska göra färdigt writing på engelskan. Jamen hitils så har dagen vart kanon. Festade till med lite ice cream med tjejorna på rasten, smaskens!
Vi får se vad som händer sen, TJA!

nytt inlägg, de sista.

Det blir nog inget mer plugg för mig idag. Skola imorn , ser faktiskt fram emot det.
De är så dötrist att ligga hemma och inte göra nånting.. men ändå rätt najs.
Haha nyss så lurade cicci mej på msn.
Jag trodde det var en heelt annan person för det stog de, men sen visare sej att de va hon, GAHA!
Godnatt sweden.
<3

Tror du på gud?

Första träffen idag vart kanon. Rätt många som va där kände man ju sen innan men nu på söndag så ska vi ju få vår egna bibel, som man måste läsa. Sätter inte ens en svensk krona på att jag kommer göra det xD
Btw, så måste vi gå minst 8 gånger i kyrkan innan gransnäs, no problem.
Annars får man väl smisk av prästjäkeln. :D

Taggad te tusen

Blev så himmla taggad att åka skidor och turen är då att de är romme på fredag! (;
Längtaaaar.

Lustgården

Erika här.
Imorse vakna jag upp och va dygntrött och mådde illa. Som sagt så stannade jag hemma. Klockan tolv vaknade jag igen och då kom pappa in till mej och sa de om jag nu skulle köpa teckisar och jacka så skulle de bli idag för han kunde inte dom andra dagarna. satt jag följde med och typ sov i bilen. Vi åkte till tumba först för där skulle han köpa något till bilen o skit. Sen till väsby. Nu är jag hemma.
Ska plugga NO kemi, jag förstår mej inte på skiten. Någon som kan hjälpa ? :O
Klockan sju äre första konfa träffen. Ser fram emot! :D
Aja, pusss!<3


uufh,

Men nu är det så at jag kollade nyss igenom alla bilder ifrån falköping08. Fan vad jag ska börja på volleyboll igen och hänga med till Falköping. Det är ju rätt snart. I april eller mars tror jag. För jag bara måste börja träna igen innan man ser ut som värsta köttbullen. 

     
  

Jahap

Hejhej. Var lite övertygad om att jag skulle skippa plugget idag för jag hade huvudverk o va trött som satan. Men jag drog dit ändå. Jamen dagen var okej. Nu på senare drag på dagen har jag vart och dansat street med cicci. Galet kul! Jag bara älskar musiken som spelas där. Venne om jag pallar dra mej imorn till plugget. Fryser fortfarande arslet av mej även fast de inte är kallt. Är typ försyld o grejer. Aja, Ja får se.
Puss

ah shena

Idag har jag sovit,sovit,sovit och åter igen bara sovit. Typ fryser ihjäl mig även fast de inte är kallt. Har kollat på två filmer som mamma hyrde åt mej, först filmen festival och sen någon annan. Inte käkat någonting idag. Aja ska gå och ta febern nu, är förjävla het i pannan !
Puss


häftigt

Nu sitter jag med tjejorna i datasalen. Kim och Marcuz håller på och stöter på dörren och bönber för att få komma in, haha dom killarna är allt lite tuffa. xD
Nu ska vi gå och äta innan elvira får damp! :O
kYSSsssssssss

the killers - Human


bara kämpa.

Hejsan mina läsare. Jo det var Chris Brown jag såg som kom ut ur klädrummet som jag skrev i förra inlägget, om ni undrar. Torsdagar är också rätt soft och för första gånegn så tyckte jag att NO lektionen var okej. På slöjden så skissade jag en klänning/tunika som jag ska ha i sommar. Åh längtar till sommaren så ordenkligt mycket. Och den 19 feb så är det bokat och klart! Aja men efter skolan drog jag hem till cicci och vi chilla medans vi rullade igång Twilight på tyska på ciccis plåtburk :) Nu är jag hemma och har på mig en stor big tröja och ett par leggings, galet skönt. Pluggar lite kemisom går bra, prov på 37 sidor om en vecka. OCH så var jag i köket och tog fram jouce pressaren och pressade apelin jouce med is, mmm så smaskens!
Puss.


Härlig onsdag

uff, onsdag idag!
De va en vikarie på gympan, sen en härligt lång luch. Det är det som är så jädrans bra med onsdagar. Kicki vart ju lite virrig där i slutet på engelskan. Efter skolan åkte jag, broder min och mammsen till storstden och köpte lite prylar åt både mej o pepe. Juste fan , när jag skulle hjälpa han med jeans på mq så stog de massa big black boys utspritt  och jag undrade för mig själv varför det var så pass många, sen ser jag en kille som kommer ut ifrån klädrummet som ser exakt ut som Chris Brown, samma leende och allting. Men de kom jag på när vi hade gått och ur affären. :)
Sen Köpte jag ett par converse skor, aas sköna.
Under kvällen nu så har jag snackat mest i tele med tjejerna om allt från himmel o jord.
 Men nu ska jag sova ,
godnatt på er, sweet dreams!<3


Morgon!

Godmorgon på er, nu har jag klätt på mej, inget smimk. Ska käka frulle nu.
Hade, kyssar!

Hold it tight

Hejsan, nu har jag inte vart så nära internet idag satt jag har inte kunnat bloggat eller så. Msn dampade loss också men nu verkar det funka! Jo min dag har vart bra, det började med imorse att jag försov mig till kvart över sju, gick upp snabbt och höll på att snubbla på listen men min ''hängande'' tavla hjälpte till lite där förutom att skiten åkte ner och pajades, haha. Somsagt så klädde jag på mig och sminka mej lite snabbt, gick och käka liten frulle snabbt så snabbt men när jag kollad på klockan sen så hade min buss redan gått så jag fick skjuss. Idag i skolan vart det bara jag och elvira i skolan för dom andr två små skurkarna var sjuka. Alla lektioner var soft idag, på hemkunskapen så vart det ju en jättejättejätte god wock, eller hur elvira!?!?! Haha jag driver. Den smakade som den luktade, tro mej. Anders är lika glad som vanligt när man kommer ner till han för att ha mentorstid. När den var slut så gick jag och viran till bussen. De hagla, fuck. Äckligt väder men änsåså äre najs när hela vallentuna är vitt. När jag kom hem tog jag mitt vaselin och la de mellan fönsteröppningen så de skulle kunna komm ain lite ren luft i rummet. Mina otroligt blonda katter skulle såklart skutta dit o se om dom skulle kunna hoppa ut genom fönsterspringan som var ca 5 centimeter. Sen ringde jag cicci och vi snackade lite hit och dit :) Pluggade klart hela No:n och läste igenom matten, allt de där om procent och bråk. Jaja men det löser sej, nu har jag 37 ''underbara'' sidor kemi att förstå mej på. Har dels fixat naglarna nu, höhö!
Nej nu blev de lite allt för långt de här inlägget. Ska pysa nu.
<3 Kyssar så länge <3

lite kul sådär, hehe


just like that

Jag har tatt ett lååångt och riktigt skönd bad nu , OCH rakat mina ben så nu är dom så lena så.. :)
Nu ska jag och mina lena ben gå och  äta lite kall middag , himlans gott.  Kmr strax!
kyss

Göran och grabbarna

Astalavista.
Måndag idag, sega imorse som fan. Sprang ner till kafeterian där cicci stog och bredde mackor, tog en macka och började hjälpa till. Vi hjälpte vaktis med massor och mattanterna. Fuck va man är trött varje måndag, aja skönt att vara hemma nu iaf, men försöker plugga geografi om hur gjorden skapades, ja okej det är lite kul men sen så har jag där emot 37 sidor kemi som måste komma in i huvet, och ni vet nog hur mkt jag gillar kemi, NOLL! haha.
Men ska nog gå och bada en snabbis, och raka benen som jag har sagt sjuttiotusen gånger xD.
simma lungt . <3


dream of pink

Tja, igår så stack jag och tjejorna till kära holmen. eh vi var hos max hela kvällen och chillade satan. Nice! :) Var då meningen att vi skulle sova där men det blev inget av så vi ska nog slagga där nästa helg, hihi. idag så har jag degat, inte vart vid datan ett enda skit. Jag skulle rakat benen idag... fastnade vid en film , united 93 hette den, fan va bra. Som sagt skulle jag rakat benen men det får jag göra imorn ist. Men jag vet inte vad jag ska säga, slut på ord. Ska fixa om bloggen sen också. Yeah, Imorn så ska jag och cicci hjälpa till i skolan så det blir inga lektioner för oss inte , AS NICE . Men nu ska jag gå och deckaaaa i min säng av trötthet.
Sweet dreams föckers.
kyss

shake that as

Tja , nu har vi nyss varit ute med jycken! Snart bär jag och mina hoes hem till mej och senare till holmenpöjkarna.
Vad mer ska jag säga? Ha en nice lördag , Kyss .

tjenispenis

Ja godmorgon, idag är det fredag som ni nog redan vet. Eeh , jag tänkte bara lägga in lite härliga rader här nu på morgonqvisten. Ska nog ta bussen snart. Vi ska ha någon badminton sak nu som första lektion i skolan, fuck. Men det ska bli kul. Ha en bra fredag, pusssssssss.


alltid

 

Torsdag

Torsdag idag då. I förra inlägget var det nog cicci elr elvira som skrev. Haha där avslöjade jag er allt! Men  I skolan på elevens val fick vi göra popcorn. Jag och viran gick upp med lite till cicci som hade musik :)
Sen efter ett litet tag så hade jag samtal. Anders pratade mycket om matten. Jaja, mina betyg såg iaf bra ut. När jag komm hem duscha jag, as nice. Kände mej rätt smutsig.
Bye.

blod o grejjer

aaa, nu är det då martin beck här. vi på polisen har bestämmt att vålgästa alla bloggar i hela sverige. så bli inte chockade om ni har ett extra inlägg eller om ni har ett nytt lösenord. det är bara jag, den finska kärringen och gunvald som är i farten! vi kommer gå in och kolla om ni har några speciella porr bilder på er själva eller andra bilder som kan vara utpressning mot andra. gunvald tänder på det bara så ni vet. nu är det dags att kolla upp ett mord. dra på fan! vi kanske träffas snart? (a) puss på er / komisarie martin beck

great motherfuckers

Tja, idag har det vart chill i skolan. Efter så stack jag och mina två bästisar cecilia axeland och elvira wredh till storstaden. Vi skulle leta prao på någon gammel vård. Jadu, vi började gå ifrån odelplan. Vi frågade två tanter om vägen till olviecronesgatan ( tror de hette så ) och dom sa helt fel, vilka BIATCHES tyckte jag för vi gick minst en fucking kilometer in i smeten, sen gick vi ut ur allt igen. Sen frågade vi en annan tant om hon viste vart det låg och då sa hon att det låg där vi hade gått innan. Fan va jag pustade, orkade inte gå en cm till. Sen hittade vi den jälla saken. Tog tåget mot centralen och leta upp ''vår'' donken.  Jag fick ont i magen o la mej på två stolar medans cicci och elvira sköt surgrör på mej x_X ! Vi drog hem efter lite flum där. Cicci följde med mig hem, sen kom hennes morsa och jag blev kvar här vid datan som brummar. Jappjapp, har bankat till den nästan lite förmkt nu. Min mage gör ooonnntt!
Men ska gå och sminka av mej nu, puss puss <3

Något gammalt, något nytt

Heej! Jag kan säga att jag inte hr vart en milimeter nära datorn ikväll. Har suttit ute i vardagsrummet med familjen och kollat på en rätt bra film, så min stackars plåtburk till data har stått här och kännt sej ensam. ja , idag är det tisdag, juste jag och tjejorna kollade på ticknet från min mobil idag och elvira hittade biljetter till Håkan Hellström den 19 februari i Uppsala. Fyfan va jag blev glaad! Får se hur det blir med den saken. Nu ska jag sova.
PUss

Lyrics

Juste , jag har då fixat en ny musikspelare i min blogg som ni ser. Den är laddad med svenska bitar.

Denbo - En bortglömd ängel
Toppen, Estet & Hubler - Vi vet hur det känns
Beväpnad Tjockis - Vi ses i sommar    (bästa)
Ruggig -  Älskar dom alla                      ( elvira cicci, sommarn 07 ? :D )
The Larssons
- Svävar fram
Denbo ft. Fonky Fresh - Jag kommer aldrig
Quizze ft. Hampus - Pojken utan hopp

rubrik, hm

Tjabba som man säger på svenska.
Dagen vart bar? Okej låter toppen!
Min dag har vart finemang. Rätt chill faktiskt.
Minna var inte där idag så vi hade inte matte utan ist eget.
Efter så drog jag och elvira till bussen.
Hemma nu och pluggar för de mesta , fast det går lixom inte. :)
Nu ska jag nog gå och lägga mig i soffan elr nått, min mage verkeeeeer! :'(
Ha en bra dag , pusspuss !

men

nej, fan.
innerst inne
är det bara fyllt
av tårar.

de känns så tungt..

Jag gillar inte måndagar, så är det bara. Man känner sig typ sliten och som värsta deg månstret på måndagar, spec när man baar sovit 3 timmar :S Säger bara fuck måndagar! Skolan va väl rätt så bra, allmänt trött. Efter skolan åkte jag hem till cicci, var där och softa o kollade på onte three hill och The Hills :) Sen kom mami och hämtade mej. Sen kom jag hem, har vart hemma nu och nyss kollat klart på TV, ska gå och slagga nu.

bild


extra

Hejsan, åkte till täby med mami för att lämna in mobilen. Den laggade och skit som jag sa förut. Men får tillbaka den om cirka 3-5 veckor :) Har skrivit mitt tillfäliga numer lite här och ddär men slänger in det här också ; 0735287119. Det är till 3 abonemanget dåra så inte comviq. Men ska försöka fixa så det blir mitt vanliga nummer samt comviq igen.
Juste , förut när jag loggade in på pea så skrev ior o simon till mej och ba ; paramentrar? Och jag fattade noll men sen när jag klickade på min profil så stog det en massa skit om någon jävel som hette oskar och något liknande. :O Jag blev helt chockad för jag känner ingen oskar elr något ?! Aja det stog en massa äckligt och sånt så jag raderade allt. Det är säkert någon som vart inne på min pea för jag har inte var inne på den på hela dagen. 
Men skit samma. Men nu ska jag nog sätta på en film och mysa ner mej i min säng, ååh mamma kmr hem med mat snart , himmlans gott :)
Hade bra! <3

lura ögat

Uff..
Är äckligt trött. Jag orkar inte skriva mkt, cicci åkte för en stund sen. Ee, ha en bra söndag gott folk.
Drar några skriv rader sen ist. /

allatalarsvenska.blogg.se


Kalas färdigheter!

Salut som man då säger på franska!
Jag berättade dagen för er lite tidigare idag då. På senare drag så mötte vi elvira och drog till holmen till max o jerry.
Va där ett tag senså när det var dags att åka till tåget så jag tog över jerrys kärra och ''körde'' folket ner till stationen. Om det nu var jag som trampade på gasen xD Jamen kan nog säga att man drog i lite hur som helst. Stackaren cicci där bak. Fick lixom inte driekt chinget för bromsen om man säger så xD Fint prakerade jag kärran också, jaa ni kan ju bara fråga någon utav, cicci, jerry, elvira och max :) Gör de, det tycker jag allt. Jag och tjejorna tog tåget till centrum, följde elvira hem sen när jag och cicci kom hem till mej nu har vi soooftat galet. Är skit trött och de tror jag ciccimannen också är.

Godnatt puss.


this is me

Favoritcafé: Dricker inte caffe men isf Espresso house 
Favorittidning:  Ingen spec
Favoritplagg i garderoben just nu: nya mjukisar och svart linne   
Byter gärna garderob med: Nicole Richie ?
Vanligaste färgen på mina kläder:  Svart, grått, vitt, olika
Mitt rum kan beskrivas som: Chocklad brunt, inte mycke prylar, stökigt
Mig själv med tre ord:  Sattsare, öppen, glad
Jag tränar: / tränade men ska börja md street igen
Jag ville bli när jag var liten: Jobba på sopbilen altså bli sop gubbe, driver inte :D
Nu vill jag bli: affärskvinna! Eller jag venne (;
Humör just nu: Tröttmössa som faen
Morgon- eller nattmänniska: lätt natt människa
Sparare eller slösare: slösare för hela bunten
Bästa film:  Twilight och 8 mile
Hur många barn vill du ha när du blir stor: eeh, det vet jag inte
Bio eller promenad: Bio ofc
Är du kittlig: Skoja inte, haaha :D
Chips, morötter eller godis? 50/50
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Stökigt natt som dag , ett världshav av kläder
Kaffe, te eller inget? te. jag vet slite små fån men de är NICE!
Har du en besatthet? Bästisar, sjunga i duschen, lyssna på musik 24/7 m.m

skön låt


knas

Ah sho på er alla! Igår var det fredag som ni alla nog visste. Jaa, skolan var brabra. Som vanligt asså. Efter så stack jag cicci och elvira till cicci och fixa lite sen hem till elvira och fixa och sen hem till mej, vi tog tåget till gymmet för att träna lite :) Sedan beställde vi pizza. När vi kom hem till viran sen så åt vi och kollade på film. myys! Kvällen vart bra.
Idag så vakna vi vid tolv och jag fick skjuss hem av lotta o cicci. När jag kom hem så Tog jag en bärbar data och la mig i soffan, peppe hade nämligen snott min plåt burk till data, bäää. Dega lite där sen gjorde jag mig iordning för skulle till täby med johanna. Hittade mycke fina pryls där och världscool mössa som är randig. På tåget träffade vi på moa. Jojjo och moa gick av vid centrum så jag åkte vidare själv hem. Jajja när jag kom hem sen så kom cicci! :D Yeeh! Nu chillar vi lite, mat snart. woho!
Ha en bra lördag gott folk. kram


fy fan vad jag saknar

  

slagsmålsklubben är bara för bra

nu kom jag nyss på att glömde lämna in mobilen. de var ju därför vi skulle dra dit.
klantskalle erika! Och måste bara meddela det att jag och tjejorna har hittat dom nya musik proffsen, dom heter slagsmålsklubben. Aja, de va allt. bye<3

jädrans hicka

Hello som man säger på engelska. Det var första dagen i skolan på denna termin idag, alla lektioner var rätt soft och så. Fick klart mina såkallade ''fina'' sov brallor idag på sy slöjden. Jag vill lixom inte helst gå in på sy ämnet, man kan ju säga att jag har inga direkt  färdigheter på sy. Jajja, efter skolan så åkte jag , cicci, elvira och viktor till täby. Hitta lite saker, efter ett tag stack viktor. men fick en jävla hicka senare, ja cicci och elvira vet allt hur den låter..Lite kul med sugrören på donken och sen stack vi hemmot. Cicci följde med mej hem och för en stund sen åkte hon. Nu har jag bestämt mej för att gå och lägga mej och typ kolla på någon film är så satans trött!
Kom ihåg , besök www.allatalarsvenska.blogg.se . En himmla fin blogg ;)
HADE

ingen rubrik (:

Tjabba, kollat klart på grammisgalan nu, yesyes håkan hellström fick musik priset som årets artist!
Nu har jag nyss borstat klart tändera, är verkligen inte trött men ska gå te sängs ändå.
Imorn ska nog jag lämna in mobil jäveln som bara laggar och laggar.
Puss godnatt <3


MUSIC

Grammis Galan ska jag se klockan åtta. Undra vem som blir årets musik stiärna?
 Bland annat så ska A Camp slåss om priset.

 
  
  


ya mama

Juste, jag kom nyss på att igår så fixade jag, elvira och cicci en gemensam blogg som heter ; allatalarsvenska.blogg.se!
Japp alla talar svenska, inga engelska eller franska rader här inte. Jag tycker då att alla ska gå in och ta sig en liten kik tur i den bloggen.


härligt

Shuuuue.
När brudsen drog hem idag så vart man tvungen att hänga med mamma och handla på ica. Hjälpte henne att välja lite goda mat varor. Nu ska jag nog fixa soffan och ba lägga mej där och blunda är så rackarns trött  drar med mej mobilen då. Elr så ska ja nog bara kasta mig i sängen och rulla igång en bra film, hmm.. aja får se hur det blir  pyysss.


Men god middag!

Tjabba allihopa mina läsare. Idag är det onsdag och jaa man kan säga att vi vaknade nyss. Men om  det blir så att man är uppe sent så sover man sent. Jaja ni förstår säkert. Idag så aa, ska jag mest softa och gå och lägga mej äckligt tidigt så man pallar skolan imorn. Ändrat färg på bakrunden i bloggen nu då :)
Ha en härlig onsdag, för de ska jag ha föfan!
puss

MVH ''experten''

sexy thing

Ja nu nästan klockan halv fyra på onsdagmorgonen ska jag duscha.
 Är där med inte trött. Elvira och cicci håller mej vaken :)

MVH ''experten''

på brickan, :S

 


fram med korvarna nu är det grilltime!

Tjabba nattuglor. Nu är det så att kvällen vart trevlig meen vissa personer mobba mej med min bög film som heter ''dagboken'' jamen det var en mycket trevlig film tycker lilla jag. hoho. Man fick ju lite tårar och jag såg allt att elvira, cicci och max fick lite tårar i ögonen! Jerry ba höll på med datan. Jajja. Sen när grabbarna drog hem så tog cicci stekpannan som låg utanför dörren och började laga kassler,  elvira blandade lite mix på makaronerna och själv så drog man ner till brevlådan och hämtade besticken. Aa sen vare klappat och klart och det ändå som saknades var att köra in kalkonen i ungnen. där har vi våran festmåltid. Nu sitter man i papas väldigt trippelstora harlydavidson tröja och knappar på datan medans cicci drar lite toner på gitarren och elvira sjunger med på låten från sin mobil.
Amen nu ska jag gå och ta ut kalkonen, brudaran sitter redan vid bordet.

MVH ''experten''

tradition

Nu sitter man här på rummet med cicci! Elvira kommer om några sekunder samt max och jerry! :)
eeh, förut när jag skulle gå ut i köket så stog jeppe och mamma och snackade och jag frågade va det var och då berätade mamma så här att min barndomsvän ronja försökt .. aa... ta livet av sej. Blev upprörd och bara tänkte på hur synd de va om henne. Aja, lite små ledsen blev man ju när man får höra sånt men tur att dom hittade henne för annars skulle hon ju inte vara här idag :/.

Men nu kallar plikten. BYE<3

flyga flygplan

TJENA!
Nu kom jag nyss hem från Bromma. Planet landade där vettu. Igår när vi kom ner till göteborg så bila vi till västkusten asså till orust. Farfar min blev mycke glad för vi kom, haha. Kvällen va najs. Chattrade lite med kusinerna och så. Idag så åkte vi där ifrån vid halv 2. Kom till landvetter vid 4, checka in o så senså blev det lite käk innan flyget skulle gå. Pappa snacka om att det skulle vara skit kul att åka te london med hela familjen i en vecka framöver i vår elr så. haha men får se hure blir med den ideen! Planet gick vid fem och satt och lyssna på musik o somna. Det var nästan som att komma upp i luften och sen ner igen innan man var framme lixom. heeelt sjukt! xD Nu är jag hemma då, cicci och elvira kommer nog över sen och ska sova här ! :) Det ska bli kulkul! Fuck på torsdag så börjar skolan, fast det ska bli kul o träffa alla kompisar.

Ska dra nu , puss<3

tjabba bengan!

Nu stressar jag arslet av mej. men som ni ser så har man fixat designen tack cicci för hjälpen!
Ee imorn ( idag ) så ska jag och min familj flyga flygplan. Haha ska till gbg igen för farfar fyller 70 :)
Kommer tebax på tisdag.

Pussar<3

happy new year!


tjabba 2009!

Hejsan människor. GOTT NYTT ÅR brukar man säga. Min nyår var kanon. Har lite små teorier om raketer så det är då inte min höjdare. Men jag såg till satt mina hängaraound kompisar skydda en. haha. De va så att jag cicci och elvira träffade max o jerry. Sedan ringde en vän till vår vän som ville att vi skulle pallra oss hela kalla vägen till v'ästergården där de va fullt ös. Pillolajnen var där b.la. De blev lite spänningar i luften så jag och mitt såkallade gäng drog hem till axelands och smällde raketer o fira de nya året. Hela lvällen gick och de slutade med att grabbarna sov över hos cicci. Idag så vaknade vi och dom drog hem så då kom jag cicci och johanna på tanken att vi skulle åka hem till mej o käka chocklad fondy. goott! Nu ska jag simma vidare på fejjan.
höörs puss <3

bilder kommer in sen, tihi

RSS 2.0