snyggt

Grymt najs vid ängen, riktigt shysta pics vi tog. Göra mig iordning inför kvällen nu och sedan moped till axelands. Senare in mot kvällen så blir det glida runt med massa trevliga människor hihi. hejpårej♥


Sista april då

chaebba. Idag äre valborg! Imorn är det ju första maj så det är bara att säga Helo till sommarn som kommersnart, riktigt nice. Jag vaknade faktiskt nyss, skönt att sova ut ibland. Klockan två ska jag, Cicci och elvira mötas för att ha kul på elviras äng. Menmen, igår var det världens skönaste dag. Vi börade 09.10 och då kollade vi på film, sen var det ungefär som en håltimme tills lunchen och efter det film igen. Så efter skolan lekte jag och elvira med viktor och marcuz ett bra tag, hah. Sen vid något klockslag åkte bara jag och elvira hem till mej,  satt och sökte på youtube på någon talanglös elin som sjöng falskt :$ Hon gick hem och jag åt middag med family. Vid niotiden mötte vi olle,zebbe och adam i centrum och lekte med dom ett tag. Vi tog sen bussen till badberget och mötte upp tobbe,limpan, maxen och martin. Dom lyckades göra en liten brasa. Chilla där ett tag. Fick skjuss till stationen sen, vi hoppa på tåget och på vägen upp mot hemmet så såg vi tre små rackare i en reaggarbil och stanna o prata med dom ett litet tag x)
När jag kom hem så vart det något varmt o dricka och sen film.
 Nu vart inlägget riktigt långt.
Men ha en riktigt bra valborg alihopa! :D ♥

 



 

ja hej vad fint

tjaa. Idag hare vart nice i skolan. På hemkunskapen blev det pannkakor av alltihopa. Efter plugget drog jag och elvis till max. Hängde där ett tag sen chill i skogen och jaa pallar inte dra upp allt men nice var de iaf. Kom nyss hem, btw på vägen till tåget förut så är det klart att en jävlans sticka ska klämma in sig i min häl.. Lite pain är de fortfarande. Nu ska jag dra fram matten och sen blire nog nattinatti, så sjukt trött. Härligthärligt att de blir lov imorn!
hugs


How can you mend a broken haert?

Tjäna. Tycker seriöst att det är en aning drygt att blogga nu för tiden, menmen gör det iaf. Dagen har vart brabra, nu på sistonde börjar måndagar bli rätt chill ändå. Efter plugget följde jag hem till cicci, vi lekte lite och försökte jobba med brännan lite men solen gick i moln snabbt som ögat. Vi tog sedan Mr.moppe till dansen! Kan säga att det var verkligen grymt nice och på vägen hem sen kom en folkvangsbuss och typ gasa & brumma och typ blinka åt oss, haha x) Hon skjussa hem mig sen. Jag åt mat sen ringde luren och då var det mister elvira som hade tråkigt och ville hitta på något. Vi åkte lite train till vallentuna och sedan lekte jag modell och hon fotograf nere vid vtuna sjön, as balla pics asså!
Jajja, sen vare några jävlar som raggea på oss i centrum haha. Men nu är jag hemma igen och nyss duschat.
Ska mej fan sova lite nu, men innan jag säger godnatt så måste jag bara lägga ut en bild på min och tjejernas framtida Bil/Hem. En folkvahgnsbuss. Bara om man pimpar om den lite och kanske trimmar skiten och fixar lite tv o grejor inne i den så tror jag upp till 100% att vi kommer stortrivas!




Gonatt♥

rubriken

Det är ju bara tokigt skönt ute! Nästan sommar haha. Igår vart det bällstaberg, träffade en massa folk. Vaknade för cirka en timma sen, nu ska jag gå ut och schteka lite i solen med min älskade vän Ipod´en. Ska dels idag ringa mupparna cicci&elvira och kolla om dom vill joina en springtur sen. puss

En gammalgammal låt sen barnsbena må jag säga


Distant Dreamer






eftermiddag

Hejhej, halva dagen idag har vart akut mot sjukhuset på grund av mina jädrans magproblem. Är hemma nu, ska förmodligen äte lite middag sen ikväll ska jag ut bara med några och tat lungt.
Ha det bra, kramar


Just geek on thursday.

tjatja allihopa. hela veckan har jag vart typ taggad och fått en jävla massa energie kickar och verkligen inte kunnat sitta still, nejnej vettjefan vad det kommer ifrån. Verkligen hyper asså (?) Och idag hände det som brukar hända på alla torsdagar, musik, no, lunch, syslöjd, eget, E.v. Dampar loss på vår syslöjd lärare som typ lackar dygnet. Jag är typ hennes hat-elvel, haha men hon har väl bara mens hela tiden eller nått x) Menmen, har gett magen lite mat nu och sen ska jag åka till bälsta och kolla på ohms fotbollsträning.
Hare najs , kysss.


Rain on your parade

Gomorgon! Har nyss blivit klar och om 10 minuter går bussen, kanske måste chila nu.
 Ha en bra dag <3

NY DESIGN

Cheea. Idag har det vart en rätt chill dag. Alla åttor hade en alkohol/drog tema dag. De kom två fältare som snacka igenom hela dagen om att man inte ska dricka o ta droger osv. Efter skolan tog jag bussen hem sen kom cicci och hämta upp mig, vi åkte för att träna. Har typ sträckt min mage, skoja inte om att det gör aaaas ont :$ Sen satte vi oss på nån planka och bara snackade&snackade. Joina med henne hem sen och så rulla hon igång Rödluvan parodin, sjuk film haha x) Efter det lekte jag lite modell, huhu. Mama kom och hämta mig sen, nu under kvällens gång har jag hunnit fixa designen, gjort lite engelska och ätit. Nu är det time for bed! Är tråkigt trött, puss.

Do you have a reason

Dagen har vart bara bra.
Ikväll så är det konfa träff så nu innan den ska jag ta och gå igenom matte provet så jag kan allt.
Höres♥

plåtburk

Nej nu ska jag stänga av min brötande data som typ snart kommer sprängas (?)
Ska ist lägga mig i sängen med  te och kolla klart på sex and the city filmen , hoho ♥

Tidsfördriv

Heej. Min måndag har inte vart allt för dålig. Nejnej utan den har vart riktigt bra! Efter plugget som gick strålande joina jag cicci hem. Hon rulla igång en movie som var as rolig, sen tog vi bussen till dansen. Nu är jag hemma och ska nog bara läsa igenom matte provet som jag snart som ska ha omprov i. puss ♥


UNIKT

Hej på er, igår vart det Nova. Bl a danish, arash, ismen, sober och shazaam var där , helt grymma.
Vi slagga sen hos elvajran. NU är jag hemma och ska snart ut och springa med Cicci. När jag kommer hem sen blire nog kratta trägården, men man får ju allt en slant för det så tummen upp*

Sköt om er <3

Erase and rewind

Tjäääna! Godag på er.
Gårdagen vart riktigt lyckad, det vart ute middag hos suuufji. Kyckling och hela det kittet vilket var riktigt smaskens. Moppe till macken för hämtning av smått&gott och lite körning. På stationen sen hade nico, zebbe, maxen och Ior kommit. Vi va typ med dom hela kvällen sen. Riktigt kul :) Dom drog med halv elva tåget och då mötte vi upp lite andra. Vi drog hem till sufjo igen sen och hade party. Runt 2 slockande vi. Idag vakna vi runt 10. Nu är jag hemma och har vart det ett tag nu, ska städa upp rummet lite för det ser rent utav förjävligt ut. Ikväll blir det nog hiphop jam på nova.
Men ni får hare bra, kramar

blunda en sekund

Tänkte gå och lägga mig nu, efter ett jävla bråk med mamma och en jävla massa tårar.
Nej jag verkligen orkar inge mer snart..
Gonatt på er


RETRO

Ajmen tjenare, torsdag idag vilket känns grymt skönt eftersom det snart är helg! Jag lixom Gillarét* . Dagen har rullat på som en vanlig torsdag. På No:n ville Minna få ut något ''nytt'' på lektionen så hon tog i från tårna och släpa in en lam lunga (?) Och skoja inte om att det stank förjävligt. På senare klockslag så var vi uppe i gympasalen och för Ioor och jesper var jag nån slags pricktavla x) När skolan va slut drog vi ner till cenrum, mötte massa fok och va med dom ett tag. Nu är jag hemma och har nyss ätit. Måste verkligen börja plugga nu, liger efter med stormsteg i engelskan och biologin.
Mycket planer inför helgen också. Jappjapp men måste taggish nu ifrån datan.
Ha det bra, kyssar

GODMORGON :)

Är trååååååkigt trött!

beväpnad tjockis

Tjabba. Dagen har rullat på som vanligt. Var däremot på bättre humör jämfört med gårdagen.
Idag i  skolan hände det inte så mycket eller förutom att viktor och elvira gick och tog mitt superklister och gick o limma ihop sej i varandra och att kicki är förvirrad så ska det nog inte vara någon fara x)
När vi slutat följde jag, elviran och viktor med fridis och sufie till bondhlmen. Vi åkte hem till sofie och chilla galeet där ett tag sen tog vi tåget hem. Jag och elvira mötte upp grusgrabbarna och hängde med dom ute en stund.
De va bland annat två små dagis ungar som jaga mej och viran med stenar och pinnar,
galet fult språk de två små tattungarna hade också, såklart att vi gav tebaka lite fult språk också xD
Men somsagt så chila vi i tellus, sen åkte vi till bb. Efter ett ögonblick hoppa jag och viran på tåget och sen bussen. Nu är jag hemma och har lagat lite middag till mig själv. Måste allt sätta igång att plugga nu, sen blir det nog en dusch. 
Vi ses <3 


förväntar mig inget




Round and round

Hejsan,
min dag bestog utav tårar, har vart svimmfärdig och inte så mycket prat.
Jag orkar verkligen inte berätta allt.
 Men aja, efter skolan drog jag och elvira med the pojks till staden.
Nu är jag hemma och ska gå igenom alla sommarkläder.
Ja för det mesta blire nog antingen kasta/släng.
Ser fram emot sesongstart av ugly bettan ikvälls.
<3


 


Grät mig till söms..

Gomorgon.
Nu är det skola igen, vill bara säga att lovet vart riktigt mysigt.
Igår på kvällen blev då familjen bortbjudna till Gunnarssons på middag,
det var riktigt god mat de. Sen runt tolv var vi hemma igen. Men ska dra till skolan nu, hejdå

13april

Vi vaknade nyss. Cicci har redan dragit hem.
Vi slocknade väl runt halv 5. Men nu blir det nog frukost.
Kan ju faktiskt erkänna att magen kurrar som bara den.
Ha en bra dag allihopa!♥

Tillbaka till tjockholmen. Again!

Olaola! Nu sitter vi tjejer sammlade in my crib. Vi chillar och fridis och suufjo håller på med sina al la madrassér på golvet. Cicci sitter och halv pömsar och elvira hittade nyss sitt påskägg ifrån mig. Jag sitter och lökar för det är förjävligt varmt i rummet. Ska ta mej tusan öppna alla fönster och säkert ta någon dusch för det är så sjukt vaarmt.

Igår var det ju påskafton, kvällen spenderades ute på verandan med familjen, såklart sopade jag gärnet på UNO vilket peppe tyckte va otroligt störande. Senare runt natten satte jag på Tv;n och kollade på The Pianist, sorlig film.
Idag vaknade jag runt 12, fixa lite frulle och la mig i sängen och kolla på film. Cicci the mean dök upp efter ett litet tag. Runt ett drog jag mammsen&pappsen samt cicci på någon affärslunch utanför sollentuna. Dom hade otroligt söta naken katter. Vi kom hem vid sex. Martin och Olle kom förbi och stannade för ett litet kaffe rep sedan kom resten av tjejerna. Vi hade igång grillen och la på hammisar. Jompa och maxi kom sen på kort besök, killarna fick lite hammisar och sen när dom drog hade vi tjejmiddag. Trevligt trevligt. Efter ett tag drog vi ut och sen träffa Malin. Alla chilla sen vid ormsta uppe på nån liten kulle. Olika folk kom och hälsa på. Efter ett långt och kyligt tag och när typ alla redan tappat hörseln så drog vi uppot. Sen när vi kom upp till mig så satt vi flickor bara och chilla och käka upp en tredjedel av mitt påskägg. Jamen gud, nu börjar jag känna att det är jäääligt onödigt att skriva så här långt...? Ingen jäkel läser ju ändå min blogg? Okej, dom som gör det kanske kan lägga en kommentar (?) :D blinkis*
Menmen, malin åkte hem med 27 tåget och jaaa, både elvira och cicci har nu straffpökat mig vilket jag var emot totalt, sofie liger och snackar med Kim som är lite fuller. Dom verkar ha roligt, och ja, frida sitter och fantiserar lite. Jag kan inte ta upp just det här på bloggen. Höhöh. Och jag, en patetisk liten skit kanppar på några smutsiga tangenter och ska nu gå och hoppa på cicci som nyss somnat. Sen ska nog alla vi ha korvfest.... men de går ju ändåså inte.... fan men vi får väl ha get fest om det ska vara så himmla viktigt.

Jamen hejdå på dej. herrå.
Jädrans vilket otippat inläg.


slagsmålsklubben för hela bunten


GLADPÅSK

Hej på er alla!
Den här dagen har vart så sjukt varmt ute och vindstilla, sånt gillar jag enormt mycket speciellt nu för att det känns verkligen att sommarn är på sin väg!
Men iallafall. Idag har jag och Cicci vart ute med moppen, jag testade dels att köra den lite vilket gick kanon, skjussade cicci lite också och det gick bra. Tummen upp lixom. När vi kom hem till henne igen så slog vi upp The Bake Book och gjorde iordning Chocolate Fudge Brownies, mmm! Sen skjussade snälla Cicci hem mig. Jag har nyss fått mitt påskägg av mam&pap och i den låg det massa sjukt goda saker. Nu ska jag nog ut och hjälpa till där ute. Fast kanske ska duscha först, känner mig lite risig. Aja, ha en kanon dag.
Hörs sen <3

 


feel the beat.


tvåtusentalet



För en stund sen kom cicci glidandes på moppen och jag hoppa på.
Vi åkte till min lilla hemgård Rosengården.
Som ni ser på bilden så va det mitt förra hus.
Får bara massa back memories. x)
chill out.

Bara ett svar

Hejhej, bion var riktigt bra fast även en aning sorglig. Fick med mig lite grejs hem sen. Nu har jag och min käre far diskuterat moppe och jaduu, om jag får minst 6 VG;n och klarar G i matte så ska lilla jag få min moppe tills avslutningen :)  Är galet glad och ska tamej fean plugga järnet nu dom kommande veckorna. Ja det var dagens nyheter. Ikväll händer nog absolut Ingenting, ska väl bara ta och umgås lite med familjen.
Men finns på luren om det är något, pöss.



ja där har ni en moppe, riktigt fin tycker jag. Har försökt att klippa ur den på paint och javettjefan om jag lyckades få de bra. haha


Gårdagens ;



  

Hjärtslag

Glad påsk på er! Nu är det långfredag som vissa kallar det och jag och familjen har nysss vart och hämtat papi från Arlanda. Han jpobbar ju nere i afrika men kom nu hem över påsken, skönt de. Igår vart det moppe först till bällsta och efter ett ögonblick ut till bondholmen. Cicci slagga över här inatt dels. Nu ska jag göra mig iordning för jag och flicksen ska på bio, ha en fortsatt bra påsk.

Kramar från erika<3


In med texten


Drop it

Hejhej, känner att det är rätt onödigt att blogga. Men jag ska allt ha kvar den här blogen tills kärring ben. Under dagarnas gång altså från igår så sov jag och cicci somsagt hos elvira. Nu har dels shafset med våra päron löst sig, vilket är känns skönt. Så på kvällen tog vi moppen och cicci körde oss alla tre mot lindholmen för vi skulle hem till Malin. När man åker tre på moppe så måste man då inse att de kanske inte går speciellt snabbt, och de gjorde de inte för oss, men det va as nice, vi satt dels och sjöng på gammla godingar. När vi va framme så hade grabbsen redan dragit men frida, sofie var kvar. Alla satt och snackade om det som vart och så. Efter ett tag åkte suuf och fridis. Sen runt halv tolv starta cicci moppen och vi gled hemmot, det blev ett litet stopp på macken dels för att köpa lite gott till resten av kvällen. Vid halv ett va vi hemma, chilla på ciccis rum med Djudkin, PimPim och popcorn. Runt 4 imorse blev alla taggade på att gå ut, vi gick och tog på os vaaaarma kläder och tog med oss Torkel, efter ett tag slockna vi och vakna upp sen av att de va iskallt. Sen gick vi in och satte på en film och käka frulle. Cicci skjussa mej nyss hem på sin moppe, och jaa, nu på eftermiddan ska jag hjälpa mama med påskstädningen. Hare gött, <3


the latest

eey blogg!
Riktig bloggtorka hära men orkar inte skriva så mkt, de är ju lixom lov (:
De senaste som hänt va bla frugorna, bällsta och sen rent jäkla shafs o gap från hemmafronten. Så jag sover hellre borta ett litet tag nu. Men snart kommer elvira och då möter vi cicci in centrum och då får vi se vad som händer där.
kram från erikan*


( bild från våran frukost vid lillsjön i måndags )

- Jag tappade hörseln, Elvira blev blind och Frida kände ingen lukt (?)

Ja nis er rubriken, DET var gårdagen de. hehe

Nu sitter jag med mina köttbullar o mackisar jag laga. Ska käka de så kurret i magen slutar. Sanrt kommer elviran hemm till mig och då blir det tåg mot centrum, där ska lite saker fixas. Ikväll blire nog rikitgt skoj. Nås på lur, tjaio <3

Like it snurrar

HEJpåer! Bilderna har inte ännu inlagts i bloggen vilket jag tycker är hemskt synd, ,men ni får vänta ett litet tagish till :)
Gårdagen var rent ut sagt skit najs, det börja med sen på kvällen att jag cicci och viran missa ett antal tåg, sen efter en kort pratstund inne på mojen tog vi tåget mot homen. Vi mötte upp malin, sofie och frida. Hitta ställe sen kom pontus och nisse. Vi chilla get ute med en massa roiga saker. Runt 3-4 blev det nattinatti. IDAG vakna vi, solen sken som fään och vi tog lite pick o pack och satte oss på bryggan vid lillsjön och käka frulle o puffa lite på Glenn. Några små femmor joina sällskapet, nu är man tebax hemma i ormsta. Ska antagligen leta efter lite käk innan jag drar vidare och möter frugorna i täby. Ikväll blire väll antagligen chillla get again och moppemoppemoppe!

Hoppas ni har det kul, adjöss!

like a pain form my heart

Nu är jag lite stressig, sitter o tycker i mig middagen för snart blire train to sofjo! Vi brudar ska slagga där ikväll och jaa, så får vi se vad som händer. Har dels varit i city idag med mami, nettan, jesica och lillan. Hitta ett par grymt shysta hörlurar och sen kläder&skor. Lovar att bilder från lovstarten kommer, men inte idag. hugs

lov lov lov lov

Nu är det påsklov vilket är störtskönt. I fredags blev det udden med allt folk. De blev grill samt pipa och najs musik m.m.
Sen efter ett tag blev det hel knas och alla blev typ sura o jaa, de blev helt enkelt ur knas satt några av oss drog till ormsta. Sen senare drog vi tjejer in och slagga hos mej. Lördagen vart chill, tillägnar ett grattis to cecilia som klarade moppe provet (: Ehm under tiden hon gjorde de åkte vi andra till bällsta för att kolla om vi hade glömt något dagen innan. Vi hade ju inte direkt kollen då näre va mörkt o skit. Menmen, vi mötte ior och sen åkte alla hem till mej o fixa käk. Efter ett tag taggish jag och cicci till stan med simon. När vi va klara åkte jag o cicci hem till mig en snabbis för att hämta lite stuffs sen mötte vi maxen o alla vid ormsta. Chilla där ett tag och sen blev det festmiddag hos cicci. Efter middagen gled vi nerot cenrrum och mötte upp elvira. Tog tåget mot kyrkby och där spenderades våran kväll. Vi träffa fyllefolket viktor, marcuz och erik. Sen kom frida med sina kompisar. Jaa, efter en lång kväll där så möte vi på grannen niklas och hans polers o hängde lite. Sist men inte minst tog niklas tåget med mej, elvira o cicci och vi åkte mot ormsta. Jag och cicci vände med tåget där och gick upp till henne och chilla. Sov över där inatt. Nu är jag hemma och har grymt ont i magen. Ska dra snart, men ikväll ska nog jag och frugorna chilla vi nån sjö eller nått. haha. Tare lungt i backarna nu.

 Kram<3 


kvällsqvist

Nu kan jag en aning till provet vilket känns okej. Har laddat upp med chai te nu och ska ta och krypa ner i mina alldeles varma säng. Innan jag stänger ner datan så vill jag bara tillägna ett stort GRATTIS till Malin som blir 15 today! :)<3

Gudnatt på er

härligt

Är det bara jag eller som tycker att det vart underbart väder idag? Hallå, kan våren va på väg? Jag tror nog de ;D

Skolan rullade på bra idag, dagen började med att vi skulle smaka på en massa tårtor och sen rösta på vilken tårta som var godast. Lätt att Affes tårta vann! På slöjden påskpyssla vi lite och jag gjorde en fränig anka. Sen blev det ett litet förhör som läraren maria starta för att hennes anka va borta (sopaaaaahh).
''Gärna att man vill anmäla detta till polisen asså'' inte. x)
Nejmen efter det gick jag och elvira ner till centrum, vi mötte upp sofie och frida. Dom hoppa på deras tåg och jag och viran gick till candyshop för att spendera mina 23,5 kronor och av allt det fick vi 23 st lakris karameller, yumi*
Vi tåg tåget mot bälstaberg och gick och kollade på när folket körde fotboll. Vi tog sen tåget mot vallentuna c för att vänta på bussen. Åkte hem och jaa, nu är jag hemma med pluggismössan på , här ska det pluggas till provet imorn. 
Imorn blir det påsklov vilket ska bli riktigt skönt. Vi ska dels grilla imorn med allt folk. Sen ska frugorna sova över här. 
Ikväll har nog mama laddat upp med någon film satt jag får väl visa lite intresse i det hela och också se på film. 
Men nu måste jag läsa vidare. Ha det gött :)
Kyssissar<3 


FUNGERAR

jippie, nu funkar mobilen igen. Och nu är den på  och jag hör bara hur många sms som plingar till.
Är uppe i 19 st.
haha x)


bara saknar

Hejpårej! Min dag har vart kanoners, som valigt körde jag extra hårt på idrotten med mina blåa shorts, tight*
Lunchen tillbringades nere hos elvira homies, sjukt gott. Sppråket tillbringades med acke dacke, KJ och Ohm, vi la oss i rondellen i centrum och jobba med brännan ett tag. Efter skolan följde jag med hem till cicci och lekte med henne vilket var sjukt kul. Vi fick även igång '' Mr. intevillfunka'' moped också ocj körde lite. Något klockslag innan sju tagga vi ner till kyrkis. När den va slut gick vi till tellus o hämta pengar och sen till korvmojen. Elvira och sofie käka, sen med 31-tåget hoppa jag och suufi på och NU är jag hemma. Ska slå upp sidorna i so boken och allt ta på mig pluggismössan så att jag kan allt tills på fredag. Mamsen kommer hem med donken mat snart vilket ska bli rätt nice. Kramisar!

RSS 2.0